Poštovani , u zadnje vreme - tako , recimo nedelju dana , a krenulo je i pre , imam problem sa wiberom - tj. sa wiber pozivima. Kada me neko zove i kada se javim , uopšte ne čujem njegov glas , a čujem zvuke iza - šuškanje itd... , a kaže mi da je kvalitet poziva odličan. A kada ja zovem nekoga , čujem glas te osobe i ta osoba mene normalno čuje. Išao sam juče u servis Rim mobil da vidim do čega je , rekli su mi da deinstaliram wiber i ponovo ga namestim , uradio sam to i ništa - danas kada sam s drugom telefonirao , kada me je zvao na wiber i kada sam se odazvao - opet isto - ne čujem njegov glas uopšte (čak nisam ni čuo ostale zvuke) , a opet isto - kaže kvalitet poziva odličan. Serviser iz Rim mobila pretpostavlja da je to do wiber aplikacije - da se nešto vrši , neki tehnički pregled , neka nadogradnja. Ja isto pretpostavljam da je to u pitanju. Ne verujem da je do mog mobilnog telefona - Redmi note pro 8 - mislim na garanciju telefona , ne verujem uopšte da je do mog telefona jer odlično radi , a kupio sam ga 2020. godine - negde u avgustu. Pre 2 meseca , možda i više sam na mom telefonu morao da ažuriram wiber jer prosto teško je radio i pretpotsavio sam da je u pitanju ažuriranje , nova nadogradnja , to sam i uadio i proradio je , i normalno sve radi - poruke... Isrobao sam sa serviserom juče kada sam ga deinstalirao i ponovo namestio , isprobali smo da li radi - zamolio ga da me nazove i kada sam se odazvao , radio je zvuk - čuo sam njegov glas kada sam se odazvao , ali sam bio na 3 , 4 metra od njega .A kada sam bio kod kuće i kada me je majka zvala , bila je napolju , u centru grada , ništa - nisam čuo njen glas. Naravno , sve sam proverio , mobilne podatke itd...prijem...Sve je normalno ali kada sam se odazvao nisam čuo njen glas. Do čega je problem? Šta je u pitanju?