Problem sa zvukom polse instalacije XP-a

C-H-O-T-Y

Zainteresovan član
Poruka
386
Naime drugu sam instalirao windows XP sa integrisanim SP2 ali imam jedan problem: Windows uopste ne detektuje zvucnike.kada udjem u sound options nije moguce nista izmeniti jer windows uopste ne vidi zvucnike... zvucna kartica je integrisanam a pre instalacije XP-a sve je radilo odlicno... napominjem da sam sa istog cd-a instalirao i XP sebi i nije bilo nikakvih problema.sada cak ne moze da slusa ni obicnu muziku na kompu.sve sam pokusavao i add new hardware i svasta ali bez uspeha... u cemu je problem?

Ej, malisa, citas li ti uopste odgovore..

Nije uslov da Win XP dal home ili pro moraju da prepoznaju zvucnu karticu na nekom racunaru..

Dakle uzmi lijepo CD od maticne poloce koja je dosla uz taj racunar i instaliraj drajvere za zvuk i ne zezaj nas stvarima koje zezas...

Lijepo ti lik rece da instaliras drajvere ali ili ne citas ili se ....

hmmm... nisam navikao da se nerviram...

Jep, integrisana zvucna na maticnoj, metni drajvere sa
cd-a od maticne i ima lepo da radi.

U slucaju da ne mozes da nadjes cd, vidi koja je maticna u
pitanju pa idi na sajt proizvodjaca,nadji model i skini drajvere
za zvucnu.

Poz.

P.S. Inache, driver za zvucnu je najverovatnije oznacen
kao AC 97.

GZ:
Ej, malisa, citas li ti uopste odgovore..

Nije uslov da Win XP dal home ili pro moraju da prepoznaju zvucnu karticu na nekom racunaru..

Dakle uzmi lijepo CD od maticne poloce koja je dosla uz taj racunar i instaliraj drajvere za zvuk i ne zezaj nas stvarima koje zezas...

Lijepo ti lik rece da instaliras drajvere ali ili ne citas ili se ....

hmmm... nisam navikao da se nerviram...

Da citam GZ,ne bih zaje8avao narod oko sebe kako ti kazes... nemam cd,tako da cu najverovatnije skinuti nove drivere za plocu.

Back