Muzičar sam, imam 42 god, sviram 24 godine, imao sam apsolutni sluh do pre 2 meseca dok mi nije uspostavljeno "stanje" Tinitus (zujanje u ušima). Bio sam kod vrhunskog kardiologa, neurologa, odličnog Orl lekara, sve privatno. Orl mi kažeimaš tinitus i čuješ dobro a meni lobanja zuji,pišti noć dan, non sto, pojačaj tv kod kuće, treniraj mozak na pištanje koje je zaista jakog intenziteta na oba uha i u mom slučaju su veoma visoke frekvencije koja preko dana zna da varira, to mu je lek, jer lek kao lek još ne postoji., bio si izložen buci, raznim frekvencijama i sad je to došlo na naplatu preko noći. Nije mi smetala buka jer tad nisam čuo zujanje ali posle toga zaspati, problem, meni je smetaka tišina jer tad zuji, pišti, pa menja jačinu itd...Da skratim, pio sam Neuroforte, ništa, antidepresiv, ništa, onda sam smanjio kafe i cigarete ali me spasao kiropraktičar tj kostolomac bukvalno (2 puta sam išao) ali to je rizik koji sam svesno preuzeo, imao sam smanjen protok krvi ka mozgu u vratnom delu tako mi je rekao. Kazao mi je, nervi su ti katastrofa a i mišići vratne regije su ih nagnječili od godina i godina neaktivnosti i onda je on da tako kažem razbijao to koliko mi je vratni deo bio ukočen a nervi pod stalnim pritiskom. Nemam zujanje niti pištanje mesec dana.