Problem sa zubnim apscesom

nesvesna

Zainteresovan član
Poruka
160
Malopre dodjoh od zubara u koga sam imala poverenja a sad se pitam sta ce biti...zbog apscesa koji se pojavio ispod zuba donje vilice sam pila po savetu zubar aantibiotike i danas imala termin da taj zub izvadim...medjutim apces se nije puno povukao pa mi je doktorka umesto vadjenja zaasekla gingivu da bi gnoj kako kaze oticao a produzila mi terapiju antibiotika...evo dva sata kasnije imam velike bolove ta strana mi je natekla i od muke ispiram cajem od zalfije ne bi li malo ublazila tu katastrofu...da li je trebalo tako sta ce dalje biti moze li mi neko ovako otprilike odgovoriti od zubara ili nekog ko je imao slican problem.:worth:..sutra treba d aidem opet kod nje a ja ne znam kako cu provesti ni ovaj dan ni noc od bolova..hvala unapred.:hvala:

У мечу за шаховског шампиона света у Буенос Ајресу 1927. Александар Аљехин(уз Фишера вероватно најјачи светски шампион, иначе отац му, руски племић, спискао је у једном наврату у Монте Карлу око милион златних рубаља што је готово несхватљива сума) победио је Хозеа Раула Капабланку(звали су га генијални лењивац) иако је (Аљехин) због апсцеса вилице морао извадити 12(дванаест) зуба.
Према томе твој случај је сасвим ефемеран!

Hvala puno al ja sam u inostranstvu i pijem neki augumentum antibiotik pa ne znam i on mi nesto slab...eto vec druga kutija a nista, evo i otok se pojabio drzim hladno na obrazu ma sve bzvz...snak nemam sve je u ordinaciji...kazu gangrena pa taj zub ide napolje..

Poslednja izmena od moderatora:
Hvala puno al ja sam u inostranstvu i pijem neki augumentum antibiotik pa ne znam i on mi nesto slab...eto vec druga kutija a nista, evo i otok se pojabio drzim hladno na obrazu ma sve bzvz...snak nemam sve je u ordinaciji...kazu gangrena pa taj zub ide napolje..

Imas lekove koji su antibiotici imas i druge koji nisu antibiotici ali su protiv bolova. Ako vec koristis medikamente i ne mozes se izboriti sa bolom pitaj strucno lice koji antibiotik se moze koristiti sa lekom protiv bola.

Back