Проблем са Youtube на Мозили

Trandaiflko

Aktivan član
Poruka
1.466
Прво да питам: коме паде на памет да укине рубрике Компјутери, Интернет, Програми...
Све збућкако под науку...
Од јуче ми се закива Youtube на Мозили а ради на осталим претраживачима. Више пута ме опомињали да искључим Add Blockere, па можда због тога?

Прво да питам: коме паде на памет да укине рубрике Компјутери, Интернет, Програми...
Од јуче ми се закива Youtube на Мозили а ради на осталим претраживачима. Више пута ме опомињали да искључим Add Blockere, па можда због тога?
Pre svega, spojili smo delove foruma koji su bili slični

A što se tiče Youtube-a na Mozilla-i, definitivno Ad Blocker ima uticaja.

Direktiva sa najvisih vrhova foruma. Bolje ne pitaj takva pitanja i ne izmisljaj izjave povodom istog.
Osim toga, uzima se kao verbalni delikt ako neko nesto kaze na temu protiv teme tehnika i nauka. Takoreci tehnicki izvedena naucna cenzura.
ja ne bi smeo o ovome da pisem, tako ako nagrabusim, to je to. Imam disclaimer na nicku.

Screenshot 2024-11-10 at 12.24.18.png

Koji sistem imas, jel to na telefonu ili racunaru?
Десетка, све легално, позајмљени лаптоп. Овде и врапци знају да ја користим стару Нокију, и Вибер и Фб све на компу а андроиди само служили за активирање. Ту је и ајофн 8 са којим не знам шта ћу, глуе УСА команде, све клауд. И о томе сам писао. .

Користим LibreWolf ради лепо.

Back