Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pre jedno nedelju dana mi se pojavio problem sa viberom. Trazi mi da skeniram neki qr kod da bih nastavio sa koriscenjem. Da li je neko imao slican problem, i kako da ga resim??
Pre jedno nedelju dana mi se pojavio problem sa viberom. Trazi mi da skeniram neki qr kod da bih nastavio sa koriscenjem. Da li je neko imao slican problem, i kako da ga resim??
Ukoliko koristiš Viber i na računalu, android tabletu, ili Ipadu nakon ažuriranja na v6.0 ili noviju, tražit će te da se ponovo povežeš na svoj mobitel koristeći QR kod, koji će se pojaviti na monitoru. Jednostavno ga skeniraš svojim pametnim telefonom i to je to.
Ukoliko koristiš Viber i na računalu, android tabletu, ili Ipadu nakon ažuriranja na v6.0 ili noviju, tražit će te da se ponovo povežeš na mobitel. Na monitoru će se pojaviti qr kod, kojega jednostavno skeniraš pametnim telefonom, i to je to.