Problem sa verifikacionim kodom iphone se

Corbas

Početnik
Poruka
26
Dobio sam na poklon iphone se. Instalirao sam itune. Prosao postupak konfigurisao telefon. Kada sam pokusao da koristim telefon, trazio mi je pascode. Kada sam ga ukucao nije ga prepoznao, blokirao par puta na po sat vremena i zakljucao telefon. Uputio me na itunes. Na mail i sms sam dobio novi verifikacioni kod, ali ga u itunu ne prepoznaje. Da verovatno nema veze, ali dok sam konfigurisao telefon i itune nalog stavio sam telefon u airplane rezim i wi-fi jer sam dobijao pozive a zeleo sam da zavrsim postupak do kraja. Da li neko moze da pomogne savetom o cemu se radi i kako da resim problem?

jedan od razloga zasto ne podnosim apple :)
taj itunes kod je zesci problem ako nisi ti kupio telefon.
moraces da resis to sa njima..ali da te upozorim, znam coveka koji je imao legalan telefon kupljen u nemackoj, ovde mu se posle nekog vremena koriscenja pojavio problem sa itune-om i isao je u korisnicki serivs..uputili su ga na nemacki korisnicki servis jer je to kao nemacki telefon nisu oni hteli da mu otkljucavaju telefon.

tako da ces najverovatnije morati da kontaktiras tog ko ti je poklonio telefon da on regulise to.

Dobio sam na poklon iphone se. Instalirao sam itune. Prosao postupak konfigurisao telefon. Kada sam pokusao da koristim telefon, trazio mi je pascode. Kada sam ga ukucao nije ga prepoznao, blokirao par puta na po sat vremena i zakljucao telefon. Uputio me na itunes. Na mail i sms sam dobio novi verifikacioni kod, ali ga u itunu ne prepoznaje. Da verovatno nema veze, ali dok sam konfigurisao telefon i itune nalog stavio sam telefon u airplane rezim i wi-fi jer sam dobijao pozive a zeleo sam da zavrsim postupak do kraja. Da li neko moze da pomogne savetom o cemu se radi i kako da resim problem?

Back