Problem sa urinarnim traktom

• Začetnik teme Začetnik teme Ragen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E pa samo da se javim sve je ispalo koliko toliko dobro!

Bio sam kod doce jutros i dobio sam samo neke kapsule tako da nije hlamidija ili nesto jos gore, i tako...

Edit: pijem Marocen. Nisam tada dobro zagledao sta je u kutiji.

Pozdrav
Malo mi je problem da pricam o svemu ovome ali shto se mora, mora se.
Naime, imam redovno odnose sa svojom devojkom, i uvek koristim zastitu ( kondom ).
U poslednjih par dana tj. od naseg poslednjeg odnosa , proslo je dva-tri dana, i penis je poceo da me svrbi. Tacnije 'glava'. Pocinje da me nervira to, jer je malo neprijatno da se ceskas dok si na poslu :)
Javlja se neko crvenilo po 'glavi' , pa mislim kao da se menja koza na istoj ali .. koliko sam ja u pravu ? Ujedno, sad sam proverio, pojavili su se i neki belicasti mali plihovi ..
Koliko je ovo ozbiljno, i shta to moze da bude.

Hvala unapred
Anonymous

Iskreno, idem na tu varijantu da nisam pokupio nishta , posto je ona cista 100% , i jos redovno koristimo zastitu. Jedine dve stvari , zbog kojih mislim da je to, jeste ili kondom ne prija , ili mleko za telo, sa kojim ga je mazala jedanput ( dok ga je mazila ) , a i posle toga je pocelo sve ovo .. tj posle 2 dana.

P.S. Svrab prestaje (nije u toj meri kao shto je bilo kad je pocelo pre 3-4 dana ) , i crvenilo se polako gubi :) - bem ti mleko !

Pozdrav
Anonymous

Back