Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Posle instalacije win 7 pokusao sam da uradim update ali nikako nista da se skine, Ostavim komp tako ceo dan da trazi update i NISTA. Da li i drugi imaju problem kao i ja ili kod mene nesto nije uredu ?
ne stoji tamo, znam da je prilikom proslog podizanja sistema bila tu cak i da sam uvek rucno mogao da pokrenam update posto ga iskljucim i povremeno ukljucim da vidim da li je dostupno nesto sto mi stvarno treba
ne stoji tamo, znam da je prilikom proslog podizanja sistema bila tu cak i da sam uvek rucno mogao da pokrenam update posto ga iskljucim i povremeno ukljucim da vidim da li je dostupno nesto sto mi stvarno treba
Pregledaj opet podesavanja za apdejt da nesto nije stiklirano,ili destiklirano za apdejt.Ili sto ti ne bi zeleo,novi OS,ali nemoj stavljati isti vec nadji na nekom drugom mestu.Evo ti adresa pa skini trial verziju 7-ce,koje vaze i po 120 dana pa kasnije,ili aktiviraj ili skini drugi.To su sa Microsoftovog sajta verzije.A na torrentu ako bi skidao gledaj da bude 2013 ili 2014,jre ima dobrih loadera za njih.