- Poruka
- 17.419
Inače, sinoć je moglo preko chroma a nije preko firefoxa.
U čemu je razlika ne znam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo razmisli dal si ikad videla firefoxirane cijevi.Inače, sinoć je moglo preko chroma a nije preko firefoxa.
u tome sto je Vatrena Lisica zastareo browserInače, sinoć je moglo preko chroma a nije preko firefoxa.
Evo sad sam ušao sa kompa, videću da li će opet da zvekne, javljam.ko sve ne moze..kako ne moze i koji browser koriste?
neka mi se jave na pp..resicemo.
Nema tab dovoljno dobar, mali mu je komp.Ma dace ti tab njegov komp

Inače, sinoć je moglo preko chroma a nije preko firefoxa.
Koja verzija Firefox i kako se tacno manifestuje to da ne moze da se udje na Forum? Sta pise?@tab503 I to je to, opet ne radi. Evo me sa telefona.
Još samo tvoje i Senkine fotke i jupiiii!Malo ti za sreću treba![]()

Evo ga printskrin.Koja verzija Firefox i kako se tacno manifestuje to da ne moze da se udje na Forum? Sta pise?
Koja verzija Firefox i kako se tacno manifestuje to da ne moze da se udje na Forum? Sta pise?
Da, nije mi palo na pamet da je verzija u pitanju jer sve ostalo radi.Sad opet sa kompa...
@gospodja čuknuta izgleda da imamo istu, poslednju verziju, ali zeza. Sad mogiu, pa ne mogu i tako u krug.
Мени јуче све радило како треба без грешкеEvo ga printskrin.
Juče je ceo dan zezalo, uđem, pošaljem poruku i onda krene da je "šalje", vrti satić i vrti beskonačno. Odem sa mobilnog, sve radi. Posle nekog vremena mi nije dao ni da pokrenem forum.
Iskreno, nisam probao sa nekog drugog pretraživača da uđem.
Pogledajte prilog 1820329
Мени се чинило да ми боље ради Кромијум, али је било до интернета јер ја пратим брзину. Има сметњи и радова. Данас је све у реду.Inače, sinoć je moglo preko chroma a nije preko firefoxa.