Проблем са SNIPER 2

Легенда_001

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.283
Имам проблем код СНИПЕР 2 приликом покретања игрице.

Инсталира се лепо, и кад је покренем добијем црн екран, где пише да нема подршку за максималну резулуцију, што значи да је под максималном резолуцијом и неће да се аутоматски спусти резолуција према конфигурацији графичке и монитора.
Звук се чује, али нече да се покрене слика.

Зна ли неко у чему је проблем?

Иначе сам скинуо две исте од различитих даваоца, и обе исто се понашају.

Koji ti je os?
Koja ti je graficka karta?
Вин 7 - 64

ГФ ГТС 450

snapshot2.jpg

Vidi dal ti je graficki drajver updateovan ako jeste onda probaj da manuelno spustis rezoluciju u podesavanjima igre ako nece onda vidi da zamenis graficku karticu
Драјвер је најновији, немогу да подесим резулуцију у подешавањима игрице кад неможе ни да се покрене, недаје никакву слику. Једино употорење за резолуцију.

Па због једне игрице која није добро урађена да мењам графичку? Шалиш се? Па све друге и много јаче игрице раде. :lol:

Уствари исто се дешава и на АТИ графичким...

Игрица је ограничена очигледно на старе графичке картице, и старе системе.

Једино да купим неки стари комп. :)

Poslednja izmena:
Vidi na kompatibiliti da stavis recimo windows xp service pack 2 i vidi sta se desava da li radi?
Пробао сам и то, али исто се дешава.

Колико сам могао закључити, када сам у једном моменту видео понуђене резолуције које су на моменат се појавиле једном приликом, нема подршке за резолуцију мог монитора 1280х1024, па сам покушао и променом резулуције на монитору. Али опет без успеха.

Игрица сама од себе се покрече у некој високој резулуцији преко 1600х ...., мада ми графичка подржава високе резулуције, игрица се неуклапа са резолуцијом...

Poslednja izmena:
Ти никако да разумеш да немогу ништа ако се неприкаже прва основна страница игрице са опцијама подешавања.

Како мислиш да подесим у Виндовс моду кад се уопште неможе ништа приказати? Зар невидиш слику монитора коју сам приказао?

Back