problem sa slikom na web kameri

pop1976

Početnik
Poruka
3
Postovanje svim korisnicima sajta koji nadam se mogu da pomognu da resim problem koji imam od pre dva dana? Naime stvari stoje ovako...

Kupio sa web kamericu marke Jetion (JT-NCM001) i sto posto tvrdim da ista radi besprekorno, sto sam uocio na sestrinom racunaru koji koristi OS. XP sp2. 32 bit. 1ghz. kao i na racunaru mog druga koji koristi OS.XP. sp3 .32bit.2ghz. ZA GRAFICKE karte nisam siguran pa necu da pisem nesto bezveze i neprovereno.

Naime kod njih sam radeo ja instalaciju za istu kamericu,kao i kod mene ali za razliku od stanja koje je kod njih kod mene je uzas,raspsmecuje me a oni me gule od zezanja sobzirom da je moj racunar novija krsina kako kazu.....STVARI stoje ovako instalaciju odradim ful,sve kako treba, komp vidi kameru ali ja kada pokusam to jest pustim je da radi
1.pojavi se crna slika 2.posle 10sek. postane zelena 3.posle jos 10 sek. sarena plavo crvena na kvadratice POMAGAJTE ko boga vas molim POZDRAVz:cry:

FOX_87 Unapred ti se zahvaljujem na odgovoru koji si dao na temu koju sam postavio,OS koji ja koristim je XP sp3 32 bit 2.4ghz dual core proc. Predlog nije los, samo sto ima jedan problem, to mi je prvo palo napamet i to sam i odradeo sa Revo Uninstallerom i pokupio sve repove i definitivno je stanje isto sa slikom. Pod dva posumnjao sam na graficku ali to sam prosto resio instalirao sam PES 2011 koji radi bez greske e sad neznam mislim da ukoliko je grafika problem nebi radeo kocio bi zezao itd.. Neznam predpostavljam da sa obzirom da mi je K-lITE CODEC PACK 3.9 mozda problem sa njim i da bih trebalo da peinstaliram neki jaci?????? Ukoliko neko ima neki drugi predlog neka napise mozda je nesto banalno sto mi je promaklo UNAPRAD SE ZAHVALJUJEM pozz...

najbanalnija stvar bi bila to da se tvojim komponentama ne svidja ta kamera :) ,salu na stranu imao sam problem sa kamerom koja je imala mutnu sliku i resenje je bilo bolesno,neko je okretao krug na njoj i upropastio fokus

ovo sto menja boje kamera mi lici ko na neki test,kalibraciju,al bilo bi glupo reinstalirati sistem zbog kamere,jer mozda i nije do njega,a ocigledno nije ni do nje posto radi na drugim masinama

FOX_87 Zahvaljujem ti se na odgovorima koje si mi dao kao i stewa96 medjutim sa obzirom da sam se ubio od trazenja resenja oko ove kamere JTncmoo1 koja stvarno dobro izgleda a najverovatnije je to sto jedino i ima IZGLED juce sam istu i zamenio za omeqa kamericu koja radi perfektno LJUDI HVALA VAM PUNO NA POMOCI POZDRAV

Back