Problem sa seckanjem filmova

John Marston

Domaćin
Poruka
3.717
Ovo mi se prvi put desava do sada. Obicno sve filmove pustam i gledam bez ikakvih problema.
Imam BS. player, GOM player VLC player. Sve moguce, ali na svakom secka.
Zakuca se na jednom delu, a zvuk i titl nastavljaju. I onda se odbaguje i nastavi se bez problema. I tako na svakih 10-ak sekundi.
Prvo sam mislio da je do verzije filma pa sam skinuo novu, ali opet secka. Updateovao sam direct x ali opet isto.
Ima li neko predlog?

Hvala ti puno.
Evo upravo sam to sad uradio. Obrisao sve plejere i instalirao samo BS player. On je onda instalirao i neke kodeke uz njega(samo ih BS player koristi). Probao da vidim da li radi. Ne secka, zvuk i animacija savrseno uskladjeni. Ostavicu ja za svaki slucaj K-LITE codec pack instalaciju na desktopu ako zasecka da instaliram, mada posto sasvim OK radi, ne bih da ga ometam :)

Hvala jos jednom puno :)

Hvala ti puno.
Evo upravo sam to sad uradio. Obrisao sve plejere i instalirao samo BS player. On je onda instalirao i neke kodeke uz njega(samo ih BS player koristi). Probao da vidim da li radi. Ne secka, zvuk i animacija savrseno uskladjeni. Ostavicu ja za svaki slucaj K-LITE codec pack instalaciju na desktopu ako zasecka da instaliram, mada posto sasvim OK radi, ne bih da ga ometam :)
Hvala jos jednom puno :)
Nema na cemu. :)

Aj probaj ovako,uninstaliraj sve playere i kodek,skini vit registry cleaner(ako je ova free verzija necim ogranicena pisi mi na pp),ocisti ga,resetuj komp,instaliraj K-Lite i BS Player,Gom ili sta vec koristis,i vidi dal radi. Predpostavljam da ti komp nije neki matori,mada i na njima ima da radi. Proveri i drajvere graficke,mene su oni zezali,seckao mi je film zbog njih (uninstal ako treba ,skini nove i instaliraj)

Meni radi link,aj saljem ti na pp. Ja sam na integrisanoj 64MB grafici i P3/128sd rama gledao filmove bez problema,jeste da sam tada imao 15inca tj. rezoluciju 800x600 i da nisam gledao dvd filmove al je radilo super. Posle sam provalio da power dvd manje koristi cpu tako da sam i dvd mogao da odgledam.

Ako nista ne trosi resurse 100% pri reprodukovanju (pogledas u task manageru cpu i ram) onda treba da radi bez problema. Znaci jedino moze da pravi problem kodek i drajver graficke. Sa cega gledas cd-a ili harda,mozda je hard disk sve vreme zauzet necim pa koci,antivirus,procesi u pozadini,ili ti je cd-rom los?

Poslednja izmena:
Gledam sa harda. I nikad nije pravio probleme. Samo taj jedan film zeza. Probao sam da pustim bilo koji drugi film i nema problema. Ali ovaj film me mnogo muci. 2 verzije sam skidao i obe su seckale. Ne znam stvarno.

Nego instalirah ovaj Vit registry fix i stavio da trazi te greske. Nasao 1238 gresaka i ja stavio da popravi/obrise sve. E sad jel trebam jos nesto da radim s tim programom ili je to to?

Btw

Jel znas nesto o tom filmu,koji kodek koristi,ekstenziju(avi,xvid,mkv....),ako je jedan film daj batali ga,al mora da je do kodeka. Mozda si 2 puta skinuo isti snimak sa greskom ili necim. Vit je odradio posao,to je to,mozes jednom mesecno opet da precesljas ,sve zavisi koliko cesto instaliras/uninstaliras programe

Ok hvala. Sad sam provalio jos jedan problem. Naime evo skinuo sam prvu sezonu hausa. I ubacim titl koji je na latinici(u BS player) i krenem da gledam, ali ono umesto š č ć đ ž idu cirilicna slova lj nj itd.
A kad ubacim titl u GOM player onda je lose uskladjen.
Znaci raspad, ne mogu vise nista na miru da gledam :(

EDIT: Sredio sam i to. Ko ima isti problem, subbtitle-prefferences pa izabrati central european. A ako nije do toga, idite u font i pogledajte da i font bude central european.

Sada odoh da uzivam najzad :D

Poslednja izmena:
To niko ne namesti u fontu,a opcija je smesna,za sve koji ne znaju ,CENTRAL EUROPEAN i imacete nasu latinicu. Sto se tice ne uskladjenosti titla sa serijom ja sam jurio na 10 mesta dok nisam nasao gde valja,poenta je da fps serije bude 23.976 inace ako je 25 tesko je naci uskladjen titl. Ja sam se z * za 3 sezonu pa sam svaki put kada bi dosao deo koji je namenjen za reklame morao da ustajem i ubrzavam titl.

Back