Problem sa ruterom

Атомик™

Srebrna tastatura
Poruka
264.670
Pozdrav prijatelji,
koristim ruter ZXHN H168N V3.1
QG1ChFe.png

Problem je što Internet konekcija prestane sa radom.
Naime isključe se indikatorske lampice "DSL" i "Internet" te se kasnije uključe bez ikakve moje naredbe da se uključe.

Dok koristim ruter Pirrelli Discuss onda ne prestaje Internet konekcija a kada koristim ZXHN H168N onda prestaje (ne dešava se često).

Molim Vas da mi pomognete da permanentno rešim problem prekida Internet konekcije.
Da je potrebno da instaliram driver...?

A sto si uopste kupovao polovan.

Dobijes modem od provajdera, ako ne radi reklamiras.

Ako ne radi polovan bacis ga. Jednostavno.

Eventualno moze biti do nekih podesavanja, ali i tu jedino provajder moze da ti pomogne. I to pod uslovom da podrska hoce da se zeza sa modemom koji nije njihov.

Pozdrav prijatelji,
koristim ruter ZXHN H168N V3.1
QG1ChFe.png

Problem je što Internet konekcija prestane sa radom.
Naime isključe se indikatorske lampice "DSL" i "Internet" te se kasnije uključe bez ikakve moje naredbe da se uključe.

Dok koristim ruter Pirrelli Discuss onda ne prestaje Internet konekcija a kada koristim ZXHN H168N onda prestaje (ne dešava se često).

Molim Vas da mi pomognete da permanentno rešim problem prekida Internet konekcije.
Da je potrebno da instaliram driver...?

Ако је рутер ...ZXHN H168N...полован ( већ коришћен ) могуће је да је пун прашине и да се главни операциони чип због тога лошије хлади. Када се прегреје " он се искључи " и раскине ти конекцију док се не охлади...:aha2:

Ако не желиш да га отвараш усисај прашину из њега са усисивачем кроз оне рупе са горње стране...;)

Back