problem sa roditeljima zbog starijeg decka!

• Začetnik teme Začetnik teme jedna mala lepotica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mala umetnica:
E stvarno, sto je mnogo, mnogo je! 7 god., dobro ajde ona je klinka pa je poletela za njim, ali on, ima 21 god. i sa klinkom je, pa sta ce mu dete zaboga?!
Imas pravo,ja mojem detetu ne bih nikad dao da se vidja sa nekim tako starijim od nje.Mislim da je previse.Ajde da je ona 18 godina ali ako je ispod 15 onda stvarno ne ide. :? Neznam,nisam pametan!

Cheaf:
Mala umetnica:
E stvarno, sto je mnogo, mnogo je! 7 god., dobro ajde ona je klinka pa je poletela za njim, ali on, ima 21 god. i sa klinkom je, pa sta ce mu dete zaboga?!
Imas pravo,ja mojem detetu ne bih nikad dao da se vidja sa nekim tako starijim od nje.Mislim da je previse.Ajde da je ona 18 godina ali ako je ispod 15 onda stvarno ne ide. :? Neznam,nisam pametan!
Ma i 15 je malo nesigurno, mislim ona nikada ne moze da razmislja kao devojka od 21 god. da bi on mogao da bude sa njom, ako je tako brzo sazrela, svaka joj cast!A on, ili je zeza ili je malo poremecen, u svakom slucaju je pedofil.

Zato ja postujem ono staro pravilo:cutanje je zlato!
Mislim,da budem iskrena,roditelji k'o roditelji uvek nadju neki razlog da budu nezadovoljni,ali poneki put imaju pravo!
Tih 7 godina nije u principu puno,ali zavisi u kom periodu.ti sad imas 14,a on 21,u pitanju je psihicka zrelos,u pitanju je drugaciji nacin razmisljanja,u pitanju je KRIVICNO DELO!
Jer ti si maloletna,a on je punoletan,a to se po nekim zakonskim normama moze okarakteristai kao krivicno delo.Isto tako,kazes burazer mu je narkos...pa to im je dovoljno da misle svasta!
Veruj mi,znam kako se osecas,barem se ja sa mojima stalno svadjam oko mog drustva jer zaista imam puno problematicnih drugova,ali moras da ih razumes i nemoj da ocekujes od njih da ce te SADA razumeti i popustiti!
Ako ti zelis da nastavis tu vezu...uradi tako jer ti valjda znas sta je najbolje,ali nemoj od njih traziti podrsku jer je neces dobiti....pricam ti iz iskustva!
E sad ako te provale.....gotova si,ali ja ti zelim svu srecu ovog sveta!

Da zaboravila sam reci ja imam 14 godina a moj dragi 21
Nama godine ne prestavljaju problem jer se stvarno volimooooo!!! Sve mi drugarice zavide na toj vezi. prvo sto je to jedan od popularnijih i lepsih momaka u gradu a drugo sto me obozava i sve mi udovoljava!!! Uz to zivimo u komsiluku i non stop smo zajedno bili dok su moji to znali , al od tada samo kad sam `u gradu`... oni misle da se on drogira jer njegov brat to radi, a ja ga znam u dusu i znam da to ne radi, ai da radi rekao bi mi je mi smo jedno drugom sve! Pomozite!

Hoho kako su teme ranije bila jake, ovo sad - sve neko mrtvilo, smor

inače, da mi 14-ogodišnja ćerka ima dečka od 21 godinu, moj bes bi bio neutaživ

već sad znam da ću biti posesivan ćale, naročito ako budem imao i ćerkicu

Poslednja izmena:
Zavisi kako gledaš - devojke vole iskustvo, generalno

zato su mene ove starije kulirale kad sam imao petnaest recimo - msm, koji će im ****** detence od 15 godina, a imao sam ortakinju koja je imala dečka od 23, ili 24 godine

i ne zalazim u to - samo kažem, kad bih JA imao ćerkicu (dakle strogo subjektivno), i kad bi bila u toj situaciji... ono, samo ću reći da bi ta veza pukla sledećeg dana nakon mog saznanja.

heh,pa da...kad sam pitala gore pomenutu drugaricu zasto bas toolikooo starijeg decka,ona mi je rekla :"pa ovi nasih godina ne znaju da vole" ja ono,aj vazi...a ovo za cerku,potpuno ti verujem,prosle godine kada sam caletu rekla da mi se svidja jedan koji je 2 godine stariji od mene,odma je sve,sve,sve,sve hteo da zna,i videlo mu s eu ocima da ga muci ta razlika,i nije bio bas za....eh,sad sam nasla moje godiste :D na konju sam :D

heh,i mja drugarica ima isti problem,ali kako ga je ona resila...posto zivi sama sa kevom,ona svake subpte oko 3 nocu,iskrade se i kibne sa deckom,a onda se vrati pred zoru,pre nego sto keva se probudi......inace,mrtva sam ozbiljna....

:eek: Ja ne bih imala hrabrosti da to radim, usrala bih se u strahu da me ne provale, a i lenja sam brate. Treba toliko da se mucim da bih bila sa nekim likom, ma nema sanse...:hahaha:
Posle ovog posta, ima svoje dete nocu da zakljucavam u sobu, a na prozore da stavim resetke, sto je sigurno, sigurno je...:mrgreen:

:eek: Ja ne bih imala hrabrosti da to radim, usrala bih se u strahu da me ne provale, a i lenja sam brate. Treba toliko da se mucim da bih bila sa nekim likom, ma nema sanse...:hahaha:
Posle ovog posta, ima svoje dete nocu da zakljucavam u sobu, a na prozore da stavim resetke, sto je sigurno, sigurno je...:mrgreen:

heh,ja sam bila sokirana kad mi je ova rekla,mada,bilo joj je lako pobeci,zivi sama sa kevom....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back