Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
...ma vole se deca...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad_LupimLupim:...ma vole se deca...
Imas pravo,ja mojem detetu ne bih nikad dao da se vidja sa nekim tako starijim od nje.Mislim da je previse.Ajde da je ona 18 godina ali ako je ispod 15 onda stvarno ne ide. :? Neznam,nisam pametan!Mala umetnica:E stvarno, sto je mnogo, mnogo je! 7 god., dobro ajde ona je klinka pa je poletela za njim, ali on, ima 21 god. i sa klinkom je, pa sta ce mu dete zaboga?!
!:znam i za gore slucajeve... lik ima 23 fura sa 13-godisnjakinjom i farba je da ima 18... da se ispovracas!!
Ma i 15 je malo nesigurno, mislim ona nikada ne moze da razmislja kao devojka od 21 god. da bi on mogao da bude sa njom, ako je tako brzo sazrela, svaka joj cast!A on, ili je zeza ili je malo poremecen, u svakom slucaju je pedofil.Cheaf:Imas pravo,ja mojem detetu ne bih nikad dao da se vidja sa nekim tako starijim od nje.Mislim da je previse.Ajde da je ona 18 godina ali ako je ispod 15 onda stvarno ne ide. :? Neznam,nisam pametan!Mala umetnica:E stvarno, sto je mnogo, mnogo je! 7 god., dobro ajde ona je klinka pa je poletela za njim, ali on, ima 21 god. i sa klinkom je, pa sta ce mu dete zaboga?!
Cheaf:Imas pravo,ja mojem detetu ne bih nikad dao da se vidja sa nekim tako starijim od nje.Mislim da je previse.Ajde da je ona 18 godina ali ako je ispod 15 onda stvarno ne ide. :? Neznam,nisam pametan!
Sta njemu drugovi kazu na to? Ja mislim da bi mene moji roditelji posteno izribali 
Da zaboravila sam reci ja imam 14 godina a moj dragi 21
Nama godine ne prestavljaju problem jer se stvarno volimooooo!!! Sve mi drugarice zavide na toj vezi. prvo sto je to jedan od popularnijih i lepsih momaka u gradu a drugo sto me obozava i sve mi udovoljava!!! Uz to zivimo u komsiluku i non stop smo zajedno bili dok su moji to znali , al od tada samo kad sam `u gradu`... oni misle da se on drogira jer njegov brat to radi, a ja ga znam u dusu i znam da to ne radi, ai da radi rekao bi mi je mi smo jedno drugom sve! Pomozite!
heh,i mja drugarica ima isti problem,ali kako ga je ona resila...posto zivi sama sa kevom,ona svake subpte oko 3 nocu,iskrade se i kibne sa deckom,a onda se vrati pred zoru,pre nego sto keva se probudi......inace,mrtva sam ozbiljna....
Ja ne bih imala hrabrosti da to radim, usrala bih se u strahu da me ne provale, a i lenja sam brate. Treba toliko da se mucim da bih bila sa nekim likom, ma nema sanse...

Ja ne bih imala hrabrosti da to radim, usrala bih se u strahu da me ne provale, a i lenja sam brate. Treba toliko da se mucim da bih bila sa nekim likom, ma nema sanse...
![]()
Posle ovog posta, ima svoje dete nocu da zakljucavam u sobu, a na prozore da stavim resetke, sto je sigurno, sigurno je...![]()