Софија
Legenda
- Poruka
- 54.606
a cek samo da te pitam jel isto 185-186 i 172-173 ????
Је л' исто 150 цм и 172 цм кад је мушкарац у питању?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a cek samo da te pitam jel isto 185-186 i 172-173 ????
Је л' исто 150 цм и 172 цм кад је мушкарац у питању?
ja znam jednog lika koji je maksimum 174 a za kojim su ludele sve devojke koje ga vide. tako da visina nikakav faktor i nije.
dobro...ali pazi to je samo jedan lik...i mnogo devojaka voli visoke momke,,, a i ja nisam nijednom spomenuo da ovo ima veze sa devojkama.....a ni sa nikakvim sportom nego ovo pricam samo zbog mene samog jer mi je ruzno....od 15 muskaraca koje vidjam svaki dan ja sam najnizi.....kad idem ulicom od mene je nizi svaki deseti,mozda svaki petnesti covek..........
batali teretanu ako ideš i bavi se sportom koji izdužuje telo, ne kukaj i ne misli mnogo o tome koliko si visok. to je sve što bilo ko može da ti kaže.
To moze da mu kaze neko ko ne zna sta prica,teretana nema veze sa rastom u visinu...
teretana može i da sačeka. bolje da tu energiju uloži npr. u košarku.
nek se okaci o vratilo, nek zaveze tegove od 20 kg na noge i tako nek visi po 3 x po 15 minuta na dan![]()
Kosarka mu nece pomoci da porste,jedi ce malo da mu popravi odraz i kordinaciju,ako je bude igrao kako treba.
dobro...ali pazi to je samo jedan lik...i mnogo devojaka voli visoke momke,,, a i ja nisam nijednom spomenuo da ovo ima veze sa devojkama.....a ni sa nikakvim sportom nego ovo pricam samo zbog mene samog jer mi je ruzno....od 15 muskaraca koje vidjam svaki dan ja sam najnizi.....kad idem ulicom od mene je nizi svaki deseti,mozda svaki petnesti covek..........
ne razumem poentu tvog pitanja naravno da nije isto....ali nije isto ni 172 i 185 kad je muskarac u pitanju