problem sa rastom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja znam jednog lika koji je maksimum 174 a za kojim su ludele sve devojke koje ga vide. tako da visina nikakav faktor i nije.

dobro...ali pazi to je samo jedan lik...i mnogo devojaka voli visoke momke,,, a i ja nisam nijednom spomenuo da ovo ima veze sa devojkama.....a ni sa nikakvim sportom nego ovo pricam samo zbog mene samog jer mi je ruzno....od 15 muskaraca koje vidjam svaki dan ja sam najnizi.....kad idem ulicom od mene je nizi svaki deseti,mozda svaki petnesti covek..........

dobro...ali pazi to je samo jedan lik...i mnogo devojaka voli visoke momke,,, a i ja nisam nijednom spomenuo da ovo ima veze sa devojkama.....a ni sa nikakvim sportom nego ovo pricam samo zbog mene samog jer mi je ruzno....od 15 muskaraca koje vidjam svaki dan ja sam najnizi.....kad idem ulicom od mene je nizi svaki deseti,mozda svaki petnesti covek..........

batali teretanu ako ideš i bavi se sportom koji izdužuje telo, ne kukaj i ne misli mnogo o tome koliko si visok. to je sve što bilo ko može da ti kaže.

Kosarka mu nece pomoci da porste,jedi ce malo da mu popravi odraz i kordinaciju,ako je bude igrao kako treba.

košarka izdužuje telo, u suštini ne može da škodi, može da mu izvuče koji centimetar, znam po mojim drugovima koji su igrali, a i u svakom slučaju razvija se telo kako treba, bolje i to nego što će verovatno pogrešno da vežba samo jednu grupu mišića u teretani. može teretanu ostavi za kasnije, neće mu pobeći.

Koliko ja znam ,kosarka moze da doda neki santimetar na visinu jer se hrskavica izmedju kicmenih prsljenova 'izduzuje" -samo milimetar na svakom prsljenju i eto malo si visi .Isto tako teretana "sabija " hrskavicu i odmah manje koji santimetar

prijatelju samo bi ti savetovao da uzivas... evo ja bi se rado menjao sa tobom i pozajmio svojih 20-ak cm

Preterujes... Znas li ti koliko ce te problema cekati u zivotu a ti sad sizis zbog visine?? Bice ti ovo jednog dana smesno... To sto si ti nizi od njih, veruj mi, niko ne primecuje osim tebe...Suvise se brines oko nebitnih stvari... Mislim, razumem ja da je tebi sad to vazno i da bi voleo da se visi, ali neces se ubiti ako ne porastes...Uzivaj u zivotu malo..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back