Problem sa pustanjem pesama!

Gax

Domaćin
Poruka
3.149
Pre nekoliko dana sam narezao dobru muziku.Kada sam hteo da je usnimim kod sebe,pojavio se jedan problem.Neke pesme nisam mogao da pustim,a kada bih pokusao kompijuter bi se zakacio na internet.Te pesme se ne zavrsavaju na mp3(pesma.mp3) nego na wma(pesma.wma) i ispod njih pise ''UNKNOWN ALBUM''.Mislim da znam u cemu je problem,ali ne znam kako da ga otklonim.
 

zharko

Zainteresovan član
Poruka
171
Onaj koji je tu muziku prebacivao sa audio diska u wma format radio je to sa Windows Media Player-om, a pri tom je imao u njemu uključenu opciju Copy Protect Music (Tools>Options>Copy Music). To se može slušati samo na onom kopjuteru na kome je i pravljeno. Ne može se ta zaštita skinuti (koliko ja znam).
 

Red_Zmaja

Domaćin
Poruka
3.211
Ko kaze da se zastita ne moze skinuti...nisi dobro upucen...sa neta ce da uradi migrate licence u sekundi i sve ce moci da slusa...a kako me nervira kad zastite muziku ko da su izdavacke kuce...sve bi ja to po kratkom postupku...oce ripuju sa wmp. pored zivog cd-ex-a...pa posle kuku lele po forumima ne mogu da pustim...ili udari format c: pa posle ne moze da pusti muziku to mi je najjace :lol:
 

Top