Problem sa pupkom

Lucky girl

Elita
Poruka
18.567
Prelistala sam neke teme vezano za pupak, ali nisam naisla na neku gde je problem slican mom. Naime prosle subote sam osetila bol u predelu pupka, pa posto mi se nije pre to desavalo ( a bila je subota uvece nisam mogla kod lekara ) nisam nista preduzela po tom pitanju.
Imala sam crveni krug oko pupka i mnogo me je boleo na dodir i osetila sam kao neku kvrgu tik iznad pupka i imala sam dosta nekog braon sekreta. U nedelju sam pocela da stavljam hidrogen i svaki put kad sam ga stavljala je dosta penilo. U ponedeljak sam otisla kod lekarke i rekla mi je da nastavim sa hidrogenom i prepisala mi je Gentamicin i rekla da koristim to 5-6 dana i da ako ne prodje odem kod hirurga. Meni je od tada dosta bolje. Crvenila oko pupka nema, kvrgica iznad pupka se dosta smanjila kao i sam bol i taj sekret. I kad stavljam hidrogen manje se peni, medjutm ono sto me plasi je sto sad u pupku vidim neku kuglicu za koju ne znam sta bi mogla biti. Svakako planiram u ponedeljak da zakazem hirurga, ali me zanima da li je neko vec imao iskustva sa ovim?

Mislim da ta kvrzica nije nista opasno, prosto oziljak jer si imala neku infekciju u pupku. Ako te ne boli vise ok je, pogotovo ako bol nije bio iznutra. Naime moj rodjak je imao nekoliko dana bol u stomaku u predelu pupka, isao 3-4 puta do lekara, bol bio sve jaci na kraju jedno jutro se probudio sa temperaturom 40, zvali hitnu, koja ih iskulirala. I kad je konacno uspeo da ode do bolnice - hitno na sto, puklo mu slepo crevo. A niko to nije prepoznao od doktora dok je bilo citavo.

Mislim da ta kvrzica nije nista opasno, prosto oziljak jer si imala neku infekciju u pupku. Ako te ne boli vise ok je, pogotovo ako bol nije bio iznutra. Naime moj rodjak je imao nekoliko dana bol u stomaku u predelu pupka, isao 3-4 puta do lekara, bol bio sve jaci na kraju jedno jutro se probudio sa temperaturom 40, zvali hitnu, koja ih iskulirala. I kad je konacno uspeo da ode do bolnice - hitno na sto, puklo mu slepo crevo. A niko to nije prepoznao od doktora dok je bilo citavo.

Hvala na normalnom odgovoru. Boli me, ali drasticno manje. Svakako cu zvati u ponedeljak da zakazem. Ovo moje nije definitivno slepo crevo jer se ne siri ka desnoj strani, a i nemam nikakve druge simptome sem tog bola, koji je doduse sada sve manji. :)

imao sam nešto slično jednom, ili dva puta u životu, kao neki bol, neka upala baš oko pupka...ne sjećam se koliko je trajalo, možda nekih 2, 3 dana...i nije mi ništa curilo, nikakav sekret...na dodir sam osjećao onako neku srednju bol...
nemam predstavu šta bi moglo da bude...jbg..ali mislim da nije ništa opasno...

Back