kojeimedadam
Buduća legenda
- Poruka
- 27.250
МА...ДА ...ЗАБОРАВИ...
КУПИЋЕ ТИ ЦВИНКЕР ...
НОВИ...

КУПИЋЕ ТИ ЦВИНКЕР ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nabije mu procesor povecu temperaturu,pa onda mu throttling obara brzinu,to je moje misljenje. Prvo i prvo preporucujem kompletno ciscenje i ploce i svega,gledaj tu prasinu,kako nisi skonto sam...znaci zadnja strana usisivaca ili vazdusni kompresor.
МА...ДА ...ЗАБОРАВИ...
КУПИЋЕ ТИ ЦВИНКЕР ...НОВИ...
![]()
a što nisi napisao koji i5?Za njega bi imao kompletam sistem i5 16gb za nekih € 150.-
Šta misliš šta imam za tebe,![]()
МА...ДА ...и вероватно " све што ми не треба "....
Што му то ниси понудио ...кад си му се већ посро на комп...![]()
Nabije mu procesor povecu temperaturu,pa onda mu throttling obara brzinu,to je moje misljenje. Prvo i prvo preporucujem kompletno ciscenje i ploce i svega,gledaj tu prasinu,kako nisi skonto sam...znaci zadnja strana usisivaca ili vazdusni kompresor.
cvinkeru nisi odgovorio kakav ti je to i5 i 16 gb za 150 evraZa njega bi imao kompletam sistem i5 16gb za nekih € 150.-
Šta misliš šta imam za tebe,![]()
cvinkeru nisi odgovorio kakav ti je to i5 i 16 gb za 150 evra
ako ne odgovoriš to je znak samo da masno znaš da lažeš
ja ne nasedam na tvoje glupe fore lažovu običniŠta ti vredi, nisam u domovini,pogotovo bedi po forumu neprodajem ništa.
ja ne nasedam na tvoje glupe fore lažovu obični
aj begaj
očigledno si ga ti već izduvao pa sada samo lupetaš i lažeš.Možeš lažovu da duvaš malo, pošto te nije niko ništa pitao,![]()
EDIT: Sada gledao neki YT klip o tome kako mi CPU i ostalo koristi 100% resursa i da to moze dovesti do pregrejavanja...i ima veze sa (Ne znam sta je ) svchost.exe, i na klipu lik gasi te servise jedan po jedan, ponovim ja sve kao i on i oala, komp radi bolje nego kada sam ga kupio, pokrecem Assassins's radi kao podmazan, ali onda se javlja novi problem. Ne mogu da otvorim "start menu" i nista na tasbaru (sto bi i prihvatio u ovom trenutku) ali kada sam ga restartovao opet se sve vratilo i nastavio da koci domacinski![]()
E ovako, imao sam neke obaveze pa ga nisam ni palio, kada sam ponovo upalio komp sve je isto, kupio sam novu pastu (drugu marku) i postavio sve kako treba, vratio hadnjak i temperatura je pala. Sve je radilo kako treba, presao tu igricu, poceo da igram novu (jedno 4-5 sati je igrao) i odjednom pocela da koci, pogledam tempretauru opet pokazuje 206.... Znaci ima neke veze sa pastom, ali ne razumem da izdrzi 10 dana i da opet moram da je stavljam da bi radilo...