Problem sa prebacivanjem slika na laptop,preko usb kabla.

• Začetnik teme Začetnik teme Dany6
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dany6

Zainteresovan član
Poruka
348
Imam problem (ne uvjek svaki put ali pocesto) kada zelim prebaciti slike,skrinsote sa tel na laptop.Oznacio sam skrinsote koje zelim prebaciti na laptop,i napravio odvojen album za njih.
U galeriji tog albuma pise da ima 101 slika (koliko sam ih i znam oznacio),ali kada prikljucim na laptop i udjem u taj album ono pise da samo 81 slika ima....isto i kada udjem u fajl menadzer na tel,takodje pise samo 81 slika,a trebalo bi da je 101,kao sto se vidi na slikama....Pa do cega bi moglo biti to?
Na tel jeste da imam malo memorije 1.50GB slobodne,ali kako onda kada napravim dva odvojena razlicita albuma,u jednom sve slike budu kada prikljucim na laptop,a na drugom fali dosta?
KLIK Prva slika je u galeriji na tel tog albuma,a druga fajl menadzer
KLIK A ovo kada spojim tel na laptop

Poslednja izmena:
Ako imas mogucnosti na telefonu da ubacis SD karticu od recimo,8 ili 16 GB,ubaci i u podesavanjima podesi da slike idu na SD karticu.Ako imas problem sa prebacivanjem sa USB kablom,kupi kad budes mogao citac Kartica i kad se SD napuni,izvadis SD iz telefona ubacis u citac i spojis sa kompom i prebacis sve od jednom.Inace mnogi imaju problema sa prebacivanjem podataka sa telefona nakomp ili lap,zbog loseg USB kabla.Imam jedan stari USB kabl,koji je duplo deblji od sadasnjih kablova sa punjaca i ucitam svaki model telefona.Cuvam ga i sa njim radim stalno kontakte s telefonom i kompom.

Ako imas mogucnosti na telefonu da ubacis SD karticu od recimo,8 ili 16 GB,ubaci i u podesavanjima podesi da slike idu na SD karticu.Ako imas problem sa prebacivanjem sa USB kablom,kupi kad budes mogao citac Kartica i kad se SD napuni,izvadis SD iz telefona ubacis u citac i spojis sa kompom i prebacis sve od jednom.Inace mnogi imaju problema sa prebacivanjem podataka sa telefona nakomp ili lap,zbog loseg USB kabla.Imam jedan stari USB kabl,koji je duplo deblji od sadasnjih kablova sa punjaca i ucitam svaki model telefona.Cuvam ga i sa njim radim stalno kontakte s telefonom i kompom.
Imam neku staru SD karticu,ima joj godina.Ali nije dugo ni koristena jedno 5 godina.
Ne znam zasto i zbog cega ali nesto sam skeptican SD kartica,neki osjecaj imam da ce mi se izbrisati podaci ako prebacim na nju hah.
Morat cu uzeti novu jer ne bih da vjerujem ovoj staroj,planirao sam uzeti Kingstonovu jer imam 2 USB stika bas njegova.

Imam neku staru SD karticu,ima joj godina.Ali nije dugo ni koristena jedno 5 godina.
Ne znam zasto i zbog cega ali nesto sam skeptican SD kartica,neki osjecaj imam da ce mi se izbrisati podaci ako prebacim na nju hah.
Morat cu uzeti novu jer ne bih da vjerujem ovoj staroj,planirao sam uzeti Kingstonovu jer imam 2 USB stika bas njegova.
Probaj copiraj slike na SD,ne moras da cutujes i vidi kako se ponasa.Gde ti je stajala SD kartica?

Back