Iz rezervoara za plin u autu nece da izlazi plin
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav ventil to nikad nisu dirali,koji je sistem?Auto radio na plin...ali poslednjih dana poceo da trza i nece da vuce kako treba....otvorio sam ventil ocistio sito,magnet,sve vratio kako je i bilo i nece da upali...na benzin da i kada prebacim na plin nece.
Raskacim od tog ventila bakarna creva ulaza i izlaza iz njega...odvrnem ventil na boci i plin nece ni na jednu od tih cevcica da procuri...na boci ima neka spulna i dva dzeka buksne koje su na njoj.
Zna li neko sta je?
Da nije ta spulna zatvorila izlaz plina kroz cevi od boce u gepeku do tog ventila sa sitom,a odatle do isparivaca?
Super ide na benzin i cim na prekidac prebacim ugasi seKako ti radi na benzin, jel imas problema?
Lovato,lavato kako vecKakav ventil to nikad nisu dirali,koji je sistem?
Pitao sam da nije problem u svecicama, posto sam imao i sam trzanje pre nekih godinu i po dana i kad sam zamenio proradilo normalno.Super ide na benzin i cim na prekidac prebacim ugasi se
Nadam se da shvatate sta sam zeleo reci?Kako ti radi na benzin, jel imas problema?
Eee lovato i ja bajo,posle 5 godina nadjem dobre servisere u kragujevcu,stavili mi stag dizne i isparivac radi ko nikad,jos da promenim komp i map senzor i ceo stag sistem,4 majstora se nalupala samo za zadnji problem kostali me 300€ nisu resiliLovato,lavato kako vec....evo i slike ako se mogu videti
Koliko imas goriva u rezervoaru?Evo slika
Nema to veze da li je lovato, kurato ...ja imam turski plin i odlicno radi, nekad i sitnica zna da zeza.Eee lovato i ja bajo,posle 5 godina nadjem dobre servisere u kragujevcu,stavili mi stag dizne i isparivac radi ko nikad,jos da promenim komp i map senzor i ceo stag sistem,4 majstora se nalupala samo za zadnji problem kostali me 300€ nisu resili
Lovato zeza niko ga vise ne radi,dizne se ne ciste kao stag tako da se izbegavaNema to veze da li je lovato, kurato ...ja imam turski plin i odlicno radi, nekad i sitnica zna da zeza.
Ma kazem ...odvrnuo sraf na boci i kod onog ventila raskacio oba bakarna creva i nece da izlazi plin....ova crvena spulna na boci....ne znam cemu sluzi,ali mislim da ona otvara i zatvara odlazak plina iz boce ka isparivacuOko motora je ocito sve u redu,bar trenutno, ne izlazi iz boce
Ako ima plina a sraf kod plovka nije zavrnut onda samo plovak moze da pravi problem - poseti majstora
Eee lovato i ja bajo,posle 5 godina nadjem dobre servisere u kragujevcu,stavili mi stag dizne i isparivac radi ko nikad,jos da promenim komp i map senzor i ceo stag sistem,4 majstora se nalupala samo za zadnji problem kostali me 300€ nisu resil
***** ga....nije ovo sada do njega,mislim da on radi...vec je problem ocigledno u dolasku plina od boce ka njemu,jer nema ga,kao da su blokirane zatvorene te ceviLovato zeza niko ga vise ne radi,dizne se ne ciste kao stag tako da se izbegava
Ma ima i goriva i plina....ljudi citajte pazljivo....od rezervoara iz gepeka kroz bakarnu cev nece da procuri plin ka ovom plavom ventilu...ta oba creva raskacio od tog ventila odvrnuo sraf na boci i nece da provuri plin na kraju bakarnog creva koje ulazi u taj ventil....Koliko imas goriva u rezervoaru?
Da nisi ostao bez goriva ili je lose gorivo?
Hvala drug.Kokane, dobrodošao na forum.
Da li si pogledao osigurač plinskog uređaja da li je ispravan?
Jeste, samo odsrafis i zamenis.Da upravo kao da je neto blokiralo dolazak plina....ova spulna na boci,crvena,ako vidite,da ona mozda nije blokirala odlazak plina iz boce ka isparivacu?
Ja sumnjam na tu spulnu na rezervoaru...jer na starom plinskom uredjaju ona nije bila i kada sam odvrtao sraf na boci....na drugom kraju kod isparivaca curio je plin,a ovde nece.....spulna kod rezervoara,ona me zeza 100%....Koliko ste se nalupetali jbt.
Crko je magnet na spuslni rezervoara, zato ne otvara. Ventil na boci ide pre spulne, zato ne ispusta kad ga otvoris.