Nikola1q2w
Početnik
- Poruka
- 8
Srudent sam imam 20god. Danas mi se pojavila kao neka ranica na uretri(na mokracnom izlazu). Bolna je na dodir, ali ne pece pri mokrenju. Ne znam o cemu se radi ali me strasno brine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да ли си радио нешто у скорије време што раније ниси? Било шта што може узроковати појаву проблема?Srudent sam imam 20god. Danas mi se pojavila kao neka ranica na uretri(na mokracnom izlazu). Bolna je na dodir, ali ne pece pri mokrenju. Ne znam o cemu se radi ali me strasno brine.
Nemoj se s,tim zezati.. ako to ne prodje za dan-dva, odmah se javi svom ljekaru. Može biti nešto bezazleno ali postoji mogućnost neke infekcije ili upale.Nisam. Redovno odrzavam higijenu i bas me cudi zasto se to desava
Naravno, u ponedeljak idem za uput, ako ne prodje do tad. Hvala na odgovoruNemoj se s,tim zezati.. ako to ne prodje za dan-dva, odmah se javi svom ljekaru. Može biti nešto bezazleno ali postoji mogućnost neke infekcije ili upale.
Ako neko zna imena tih lekara na forumu, može da kažeDa li postoji neki nacin da se reaguje do tada preventivno...
Ako imamo lekare na forumu pomenite ih u temi.
Bris uretre, obavezno. Bakteriološka analiza.Srudent sam imam 20god. Danas mi se pojavila kao neka ranica na uretri(na mokracnom izlazu). Bolna je na dodir, ali ne pece pri mokrenju. Ne znam o cemu se radi ali me strasno brine.
Da li je opasno?Bris uretre, obavezno. Bakteriološka analiza.
Ne verujem. Za sve te bakteriološko/gljivične infekcije, danas ima leka.Da li je opasno?
Hvala puno, obavezno cu da posetim urologa, sto pre.Ne verujem. Za sve te bakteriološko/gljivične infekcije, danas ima leka.
Na dodir je bolnoSad videh sliku... Liči na kandidu, gljivicu.
Izgleda kao da nije.Da li je opasno?
Kandida. Jel to polna bolest koja se prenosi seksualnim putem?Sad videh sliku... Liči na kandidu, gljivicu.
Pa da, peče, boli. Kanesten krem za spoljnu upotrebu. S tim što bi bilo najbolje da kol'ko sad odeš kod nekog da te pogleda direktno.Na dodir je bolno
Ne, živi u nama.Izgleda kao da nije.
Lici na infekciju. Dospela je neka bakterija u organizam. Ali svakako skokni do bolnice mora da se pogleda.
Kandida. Jel to polna bolest koja se prenosi seksualnim putem?
Ja sam jako slab sa imunitetomPa da, peče, boli. Kanesten krem za spoljnu upotrebu. S tim što bi bilo najbolje da kol'ko sad odeš kod nekog da te pogleda direktno.
Jabuka, pomorandža, Sunce...Ja sam jako slab sa imunitetom
jel imas devojku?koliko puta nedeljno skaces na nju?Srudent sam imam 20god. Danas mi se pojavila kao neka ranica na uretri(na mokracnom izlazu). Bolna je na dodir, ali ne pece pri mokrenju. Ne znam o cemu se radi ali me strasno brine.
cink,seksJabuka, pomorandža, Sunce...![]()
i zene doktorka.Jabuka, pomorandža, Sunce...![]()