Problem sa otvaranjem Yahoo pošte Internert Explorerom

Sajber MIleva

Početnik
Poruka
48
Пошто ми се лаптоп прегрева, (о чему постављах целу тему, а нема му много помоћи), добих и овај савет за бар ублажавање проблема: да не користим Мозилу него Интернет Експлорер. Каже човек да је Мозила захтевнија, а ИЕ је продукт Микрософта и боље се слажу,компатибилни су.
Међутим, кад покушам да на Интернет Експлорер одем на свој Емаил на Yahoo, искочи прозорче:
ЖЕЛИТЕ ЛИ ДА САЧУВАТЕ ОВУ ДАТОТЕКУ ИЛИ ДА НА МРЕЖИ ПРОНАЂЕТЕ ПРОГРАМ ЗА ОТВАРАЊЕ ОВЕ ДАТОТЕКЕ
Име: Login Yahoo login
Тип: Непознат тип датотеке
од: login.yahoo.com
*
Па на дну тог прозорчета упозорење. иако овакве датотеке могу да буду корисне, могу да оштете ваш рачунар.

Зна ли неко шта је то и како да решим проблем.
Друго, давно нисам радио на ИЕ, нема мени, не могу да сетујем готово ништа. Имају Интернет опције, али нема рецимо у приватности да бришем историјат, колачиће и сл.. Нема маса ствари које има на Мозили.

Prilozi

• INTERNET EXPLORER PROBLEM.jpg
    INTERNET EXPLORER PROBLEM.jpg
    60,6 KB · Pregleda: 76
Пошто ми се лаптоп прегрева, (о чему постављах целу тему, а нема му много помоћи), добих и овај савет за бар ублажавање проблема: да не користим Мозилу него Интернет Експлорер. Каже човек да је Мозила захтевнија, а ИЕ је продукт Микрософта и боље се слажу,компатибилни су.
Међутим, кад покушам да на Интернет Експлорер одем на свој Емаил на Yahoo, искочи прозорче:
ЖЕЛИТЕ ЛИ ДА САЧУВАТЕ ОВУ ДАТОТЕКУ ИЛИ ДА НА МРЕЖИ ПРОНАЂЕТЕ ПРОГРАМ ЗА ОТВАРАЊЕ ОВЕ ДАТОТЕКЕ
Име: Login Yahoo login
Тип: Непознат тип датотеке
од: login.yahoo.com
*
Па на дну тог прозорчета упозорење. иако овакве датотеке могу да буду корисне, могу да оштете ваш рачунар.

Зна ли неко шта је то и како да решим проблем.
Друго, давно нисам радио на ИЕ, нема мени, не могу да сетујем готово ништа. Имају Интернет опције, али нема рецимо у приватности да бришем историјат, колачиће и сл.. Нема маса ствари које има на Мозили.

Za ono gore te ložio kao smederevca ;)

Mislim da ti se pali java scripta pa te upozoruje IE (sranje živo), traži odobrenje za koristiti jave....koristi Firefox ili Mozilla....i uživaj na toploti laptopa ;)

Хвала свима. Мозилу најбоље познајем, мада јој симбол не волим, лисица обмотала планету.
Гугл Хром ми је некако некомплетан.

А за пошту: Yahoo је живо с..ње, али ми сви знају адресу на њему, па се ту задржавам. А све је гори и гори. Имам и адресу на Yаndex али исти разлог остајања на Yahoo
Него, Yandex има и свој "браузер" сличан Мозили

- - - - - - - - - -

него, не рзаумех ово:

A da bi Ti neko odgovorio, moraš dati extenziju,
tj. ono iza taćke.
filename.filetype

Знам за екстензију, али немам појма какве везе има са тешкоћом улоговањем на Јаху преко Екслорера

Хвала свима. Мозилу најбоље познајем, мада јој симбол не волим, лисица обмотала планету.
Гугл Хром ми је некако некомплетан.

А за пошту: Yahoo је живо с..ње, али ми сви знају адресу на њему, па се ту задржавам. А све је гори и гори. Имам и адресу на Yаndex али исти разлог остајања на Yahoo
Него, Yandex има и свој "браузер" сличан Мозили

- - - - - - - - - -

него, не рзаумех ово:

Знам за екстензију, али немам појма какве везе има са тешкоћом улоговањем на Јаху преко Екслорера
Idi desni klik na nju pa vidi koje su mogucnosti za promenu ikonice.

Јаху је одавно с... То за пошту на Ru знам, кажем имам и адресу на Yandex али ме годинама знају са том Јаху адресом...

jao bre Mileva, šta da ti kažem prošla vremena đabaleska email konta, dosta nude za € 1-2 mesečno bez ikakvi spam,
postoji mogućnost kada promeniš email da obavestiš sviju odjednom ili na postojeći da uključiš slanje na novu adresu...

Back