Sajber MIleva
Početnik
- Poruka
- 48
Пошто ми се лаптоп прегрева, (о чему постављах целу тему, а нема му много помоћи), добих и овај савет за бар ублажавање проблема: да не користим Мозилу него Интернет Експлорер. Каже човек да је Мозила захтевнија, а ИЕ је продукт Микрософта и боље се слажу,компатибилни су.
Међутим, кад покушам да на Интернет Експлорер одем на свој Емаил на Yahoo, искочи прозорче:
ЖЕЛИТЕ ЛИ ДА САЧУВАТЕ ОВУ ДАТОТЕКУ ИЛИ ДА НА МРЕЖИ ПРОНАЂЕТЕ ПРОГРАМ ЗА ОТВАРАЊЕ ОВЕ ДАТОТЕКЕ
Име: Login Yahoo login
Тип: Непознат тип датотеке
од: login.yahoo.com
*
Па на дну тог прозорчета упозорење. иако овакве датотеке могу да буду корисне, могу да оштете ваш рачунар.
Зна ли неко шта је то и како да решим проблем.
Друго, давно нисам радио на ИЕ, нема мени, не могу да сетујем готово ништа. Имају Интернет опције, али нема рецимо у приватности да бришем историјат, колачиће и сл.. Нема маса ствари које има на Мозили.
Међутим, кад покушам да на Интернет Експлорер одем на свој Емаил на Yahoo, искочи прозорче:
ЖЕЛИТЕ ЛИ ДА САЧУВАТЕ ОВУ ДАТОТЕКУ ИЛИ ДА НА МРЕЖИ ПРОНАЂЕТЕ ПРОГРАМ ЗА ОТВАРАЊЕ ОВЕ ДАТОТЕКЕ
Име: Login Yahoo login
Тип: Непознат тип датотеке
од: login.yahoo.com
*
Па на дну тог прозорчета упозорење. иако овакве датотеке могу да буду корисне, могу да оштете ваш рачунар.
Зна ли неко шта је то и како да решим проблем.
Друго, давно нисам радио на ИЕ, нема мени, не могу да сетујем готово ништа. Имају Интернет опције, али нема рецимо у приватности да бришем историјат, колачиће и сл.. Нема маса ствари које има на Мозили.