Problem sa Operom i ovim forumom

Lovac na talente

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.563
Ovaj problem imam samo na ovome forumu.

Dakle kad recimo otvorim neku temu, mogu da listam prema napred, ali prema nazad nece nikako.

Dakle kad ovo stiskam, nece da ide unazad

RvAbgpY.png

Svak put moram ponovno na odredjen pdf pa opet da trazim temu sta je iritirajuce.

Sta bi to moglo da bude i kako da namestim da mi bude opet normalno?

Koristim Operu jer mi je najbolja, dakle ne zelim menjati je, zanima me moze li se ovo kako resiti i zasto imam problem samo na ovom forumu sa time

Ja sam koristio Operu nekoliko godina, nisam imao tih problema. Proveriću sad kod mene...

Radi sve normalno...

Reinstaliraj je, i instaliraj najnoviju verziju.

Negde si u podešavanjima nešto zabrljao :)

Poslednja izmena:
Ja sam koristio Operu nekoliko godina, nisam imao tih problema. Proveriću sad kod mene...

Radi sve normalno...

Reinstaliraj je, i instaliraj najnoviju verziju.

Negde si u podešavanjima nešto zabrljao :)

Kakvim brate podesavanjima, na svim drugim forumima i strancama mi radi normalno, samo ovde ne, ali probat cu reinstalirati i ins.noviju verziju, mozda pomogne

Kakvim brate podesavanjima, na svim drugim forumima i strancama mi radi normalno, samo ovde ne, ali probat cu reinstalirati i ins.noviju verziju, mozda pomogne

Ниси дао никакве информације, ни који ОС користиш...

Ни да ли си можда реговао ницк на Причаоници преко Опере, да ли користиш скрипту за чет на Опери?... :)

Углавном, код мене ради све, и у МИНТ, и у Виндовс 7. :)

Poslednja izmena:
Ниси дао никакве информације, ни који ОС користиш...

Ни да ли си можда реговао ницк на Причаоници преко Опере, да ли користиш скрипту за чет на Опери?... :)

Углавном, код мене ради све, и у МИНТ, и у Виндовс 7. :)

win7

Kakve pricaonice, normalno sam se regovao, ne traje mi ovo od reganja vec zadnjih mesec dana, nisam nikakvu skriptu koristio..ni ne znam sta to znaci.

Gle brate ja se stvarno ne zezam, samo na ovome forumu ne mogu da idem unazad na nekoj temi, ne znam kako da ti pokazem. Bilo mi je to i na jednome portalu isto tako, ali je tamo proradilo, sta je ovde problem stvarno ne znam, ali ne zezam se ako mislis da je to u pitanju

win7

Kakve pricaonice, normalno sam se regovao, ne traje mi ovo od reganja vec zadnjih mesec dana, nisam nikakvu skriptu koristio..ni ne znam sta to znaci.

Gle brate ja se stvarno ne zezam, samo na ovome forumu ne mogu da idem unazad na nekoj temi, ne znam kako da ti pokazem. Bilo mi je to i na jednome portalu isto tako, ali je tamo proradilo, sta je ovde problem stvarno ne znam, ali ne zezam se ako mislis da je to u pitanju

Да сам посумњао да се зезаш, не бих писао коментаре. И ја сам ти озбиљно одговорио.

А какав проблем је конкретно код тебе у Опери, немогу да нагађам. :)

Оквирно сам ти дао одговоре, на теби је да провалиш шта ти је најбоље чинити. Може бити мали милион разлога...

Питај админа Крстарице, можда ти блокирао један смер саобрачаја интернета. :)

Poslednja izmena:
Opera je počela mnogo i mene da nervira. Sada je prima izdanje za priglupe korisnike, čak i Firefox ima više podešavanja od nj. Ranije je Opera bila prava jedna mala čarolija od pretraživača. Sada, kada pregledam šture opcije, osetim se kao da me program tretira kao polučoveka neke polupodvrste ljudi.
Ako moraš koristiti Operu, a preporučljivo je ipak imati rezervni pretraživač a da to nikako nije Hrom, jer su Gugl proizvodi sušto zlo, skini Yandex verziju.

Trenutno je nebitno koji je brouzer, Sa Krstaricom nije nešto u redu, ili i meni je admin počeo da postavlja ograničenja...

Samo na Krstarici se pojavljuju mnogi problemi, komande otkazuju, blokiranje editor na više načina, ne primawe tekstova ispisanih u editoru, itd, bez obzira koji je brouzer...

Za sad je Opera najbolji brouzer.

Back