Problem sa ocima

ivandivjak

Početnik
Poruka
3
Pozdrav.U poslednje vreme mi se ponekad desava da oslepim na 2~3 sekunde.Odjednom mi se pojavi sivo u ocima i posle se vrati na staro.Nikom nisam rekao jer sam skoro primetio.I u poslednje vreme mi je losiji vid,tj.u skoli vise ne vidim tablu kako treba pa prepisujem od drugova.Nije sala.Jer se ovo nekom nekad desilo?

idi sto pre ocnom,,, ne cekaj,, ne bi da te plasim ali malo me brine to sto oslepis na par sekundi,,aj da postepeno gubis vid od kompa,,tv,,sto hoce,,, ali ovako kad se desi naglo,,idi sto pre ocom i reci im problem..srecno...
evo ti vezbe radi ih one su za bolji vid, tj, za poboljsanje vida..
ako nadjes kupi caj Vidac i sa mlakim cajom ispiraj oci ono u oci kao kapi stavljaj,mada ja rakijsku casicu uzmem isto caj mak i nagnem u otvorene oci i tako ispiram od majcine dusice,,posto taj vidac nisam nabavila...
Dobre su vezbe ja sam vezbala par meseci i bilo je ok,, ond asam se smorila i napustila...a steta,,, trebala bi opet vezbati,,moj savet samo budi uporan,,, ja sam bar po dnevno pola sata vezbala izmixsala vezbe,,, ti sto duze mozes,,, naravno.. srecno...

- - - - - - - - - -

svi moramo manje kompa

haha tacnoo,,samo tesko mi ide to odricanje :) a oci stradajuuu :( ali moramo stvarno... trebali bi vezbati,,dobre su vezbe, samo treba biti uporan... evo ja moja dioptrija na jednom je -7. nesto :) a dr -3. nesto zaboravih precizne,,a sociva ne nosim od letos u opste ,,, vezbe su dobre samo treba biti uporan,,, ali ja idem po gradu bez pomagala,,ono jes ne vidim bas jasno na daljinu ali Boze moj :D
ne zalim se,,, :)
jedi sargarepu svezu, sokove, ne dizi tesko, ne napinji se,,to nije dobro za vid,,takodje ni stres...

AAA da, setih se,,ovo je vazno,,, imam Sveto Ulje Svetog Nektarija Eginskog, ne znam koliko si vernik, ni da li si cuo to je Svetac sa Egine (Grcka) i osvestano ulje Svete Matrone Moskovske isto svetiteljka,,koja je inace slepa bila ali je mnoge isceljivala...Sv. Nektarije takodje isceljuje i od najteze bolesti rak... ja masiram uvece sa po 1 kapi ulja oko, oko ociju, masaze oko ociju kao a videa onoga gore,,,, ja cu rado ako zelis da ti posaljem i svakom ko zeli, osvecena ulja. Pisite mi u poruku privatnu,,posto ne pratim ovu temu,,,, svako dobro... :)

http://keratokonus.rs/vezbe-za-jacanje-ocnih-misica
Evo nasla sam ti jos vezbica
http://dijetamesecevemene.com/zdrav-zivot/kako-popraviti-vid-prirodnim-putem/
Samo dobro nauci svaku vezbu pravilo i mocices ih raditi bilo kada i bilo gde,,, :)
mozda sam te sad zatrpala sa ovolikim linkovima,terba sve pogledati znam,,ali jako su korisne vezbice,,, :)

- - - - - - - - - -

haha jesam dosadna :D opet ja :D
ne znam da li ima ne vec pomenutim linkovima vezba ,,, kad su ti oci umorne od kompa, tj, glednja na blizinu,,onda lagano zazmuris vidis mrak i onda naglo sirom otvoris oci i pogled uputis u daljinu,,time se isto postize da misice ojacaju kad oslabe usled gledanja na blizu,,tako 5.6 do 10 x uradis

idi sto pre ocnom,,, ne cekaj,, ne bi da te plasim ali malo me brine to sto oslepis na par sekundi,,aj da postepeno gubis vid od kompa,,tv,,sto hoce,,, ali ovako kad se desi naglo,,idi sto pre ocom i reci im problem..srecno...
evo ti vezbe radi ih one su za bolji vid, tj, za poboljsanje vida..
ako nadjes kupi caj Vidac i sa mlakim cajom ispiraj oci ono u oci kao kapi stavljaj,mada ja rakijsku casicu uzmem isto caj mak i nagnem u otvorene oci i tako ispiram od majcine dusice,,posto taj vidac nisam nabavila...
Dobre su vezbe ja sam vezbala par meseci i bilo je ok,, ond asam se smorila i napustila...a steta,,, trebala bi opet vezbati,,moj savet samo budi uporan,,, ja sam bar po dnevno pola sata vezbala izmixsala vezbe,,, ti sto duze mozes,,, naravno.. srecno...

Da ali to mi se desi ponekad samo kod kuce.Nikad mi se nije desilo u gradu,kod nekog drugog..I do skoro sam igrao puno komp po 4~5 sati na dan plus telefon.
I to kad mi se desi,ne oslepim ja skroz, i bude mi malo sivo.

Back