problem sa ocima

mrki93

Domaćin
Poruka
4.198
Imam problem, kada ustanem oci su mi slepljene skroz, a i tokom dana ne mogu normalno da ih otvorim, bukvalno su mi oci kao kinezu, i to traje vec nedelju dana. A problema sa vidom nemam nikakvih.

Jel ima suza, krmelja?
Ako ih ima onda je problem najverovatnije u očnoj infekciji, kako ga ono zovu konjuktivitis, odeš kod očnog on prepiše terapiju i za 3 dana gotovo.
U pitanju su obično neke kapi i rastvor borne kiseline za oči....
Ali obavezna poseta oftamologu!

Ako si se kupao u nekoj zagadjenoj vodi ( bazen, Dunav.... ) onda je velika verovatnoca da si zapatio infekciju.. Ako ti oko suzi i proizvodi neku belu lepljivu smesu i crveno je onda je infekcija.

Poslednja izmena od moderatora:
Ako si se kupao u nekoj zagadjenoj vodi ( bazen, Dunav.... ) onda je velika verovatnoca da si zapatio infekciju.. Ako ti oko suzi i proizvodi neku belu lepljivu smesu i crveno je onda je infekcija.

Lečiti se na internetu je stvarno glupo, kao i davati terapiju ljudima........
Poseta lekaru je ključna stvar..... ovde je bitno samo da čovek dobije informacije o tome šta ga je snašlo...

Poslednja izmena od moderatora:
Roditelji kazu da je konjuktivitis, mada mi oci ne suze, nemam krmelje, umivam se kamilicom kazu da ce da prodje za par dana, ako ne prodje kupicu ovo sto ste mi rekli, ne planiram bas da idem kod doktora, ali ako ovo ne pomogne icicu.

Roditelji kazu da je konjuktivitis, mada mi oci ne suze, nemam krmelje, umivam se kamilicom kazu da ce da prodje za par dana, ako ne prodje kupicu ovo sto ste mi rekli, ne planiram bas da idem kod doktora, ali ako ovo ne pomogne icicu.

Наравно да треба да одеш код доктора. ;)
Јер само доктор може да ди да праву терапију. :)

Очи су веома важне и не играј се с њима!

Ja sam prije imala mnogo, ali baš mnogo problema sa konjuktivitisom. I da, isti su simptomi. Umivala sam se kamilicom i koristila nekuu kremu, ne mogu tačno da se sjetim imena, ali nije bitno. Valjda će ti je prepisati doktor :D Pročiće brzo, ali nemoj ništa da kupuješ ili stavljaš bez savjetovanja sa oftamologom.

Back