Kao sto naziv kaze, imam problem sa bojama na ekranu laptopa(HP Compaq 615).Crna boja mi prelazi u crvenu, bela u cyan, ali ne sva crna ili bela boja na ekranu.Znaci nije vezano za odredjeni deo na ekranu vec do same boje.Npr boja pozadine na ovom forumu mi je sad cyan boje, dok kad otvorim my computer tamo je pozadna normalno bela.Probavao sam restart, kao i reinstalaciju drivera za grafiku.Ustanovio sam da je hardverski problem , tako sto sam prikljucio na externi monitor , gde je slika bila u redu(sasvim normalna), samim tim sam iskljucio graficku kao moguci problem.Trazio sam na internetu resenje, ali nije bilo konkretnog za ovaj problem, jedino "loose cable" gde je nekima bio uzrok ovakvog problema ali ne i meni.Proverio sam oba kraja flat kabla i na maticnoj i na lcd-u ali nije pomoglo.Sad ne znam da li je flat kabal ili sam LCD, pa ako je neko imao slican problem da mi da nekakav savet, ili cak resenje za ovaj moj
I da napomenem ekran je skroz funkcionalan(sem tih pojedinih boja), i laptop ima 3 godine , nije ispao , udaran, ili slicno.