Pozdrav svim citaocima.
Naime iz naslova se vidi o cemu se radi,imam problem sa nastavnikom(tj Nastavnicom) imam 14 godina i idem u OS ...
O cemu je rec:
-Pre 2 dana imao sam kontrolni zadatak iz(verovatno pogadjate) matematike,i sad sta se desava,
JA PREDAJEM SVESKU(GDE SMO RADILI KONTROLNI ZADATAK) i izlazim iz ucionice(posto je zvonilo za kraj casa)....p.s namerno sam ovaj deo boldirao,zbog cega,videceta u nastavku citanja....
Sutradan tj. u utorak ,ona nama donosi kontrolne zadatke tj. Sveske gde smo radili kontrolne zadatke,medjutim cim je usla ona je meni rekla da stavim svesku na sto da ne bi bilo problema... Ovako je detaljno tekao razgovor:
Ona(ulazi u ucionicu,i obracajuci se meni govori): Stavi svesku na sto da ne bi bilo problema
Ja

Misleci da mi je rekla da stavim skolsku svesku na sto, posto je nisam izvadio a cas je krenuo,ja izvadim skolsku svesku.Medjutim ona mi govori)
Ona: Ne tu svesku stavi "belu svesku"(tako zovemo svesku gde radimo kontrolne zadatke)
Ja: Nastavnice,ja sam vam predao svesku....
Ona: Ako sveska do kraja casa ne bude na mom stolu,necu da ti dozvolim da bez roditelja dodjes na moj cas....
Ja naravno sav zabezeknut,nisam mogao da verujem sta cujem svojim usima,a glupo mi malo bilo da je ubedjujem na casu da ja nisam tu svesku uzeo nego da sam njoj predao....
Sad neznam sta da radim,nije mi svejedno da zovem roditelje,posto su mi oni zivcani malo,pa ko zna sta li ce nastavnica mojima da kaze,razmisljam o tome da kazem mojoj razrednoj o problemu,ail neznam na koji nacin ...... DA LI VI VIDITE NEKO RESENJE U OVOM PROBLEMU...
Unapred se zahvaljujem !!!!