Problem Sa nastavnikom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mrzim profesore i sve te "pametne" ljude koji misle da su neko mudo, zavrsili tamo neku skolu preko veze, zaposlili se sad tu i oni su neki ku*cevi sad. Mrzim politicare, mrzim seljake koji se prave kulturni u smislu stave neku kravatu, vaao kako je on dobar i poslovan covek, a najvise od svega mrzim profesore (naravno ima i dobrih profesora) ali kako mrzim one sto pametuju pa ti traze da imas neke posebne sveske, neke dodatne zadatke nesto sto je sasvim nebitno i jos ti zakljuce keca i deru se na tebe. Je*o bi mater ja malo

Jaka stvar... Bice pojeo vuk magarca...;)

Sad sam se setla neceg... Imali mi pismeni zadatak iz srpskog i moj drug nije predao, jer nije nista napisao... I sledeci cas mu svi kazu u fazonu jesi normalan, bolje da dobijes keca nego stalno da te muci (inace najstrozija porfesorka u skoli) itd... I on se pokajao i ode kod nje sledeci cas i kaze: Izvinite sto prekidam cas, ja sam zaboravio da vam predam svesku...:eek::rotf:

Ma razrednoj cu ja lepo na raport to....ali nase odeljenje je toliko nemirno,da nas ni jedan nastavnik ne podnosi(smatram da nas vise ne podnosi ni razredna) ... I stalno se neki ucenik na nesto zali.... Ima da pukne...Ali sutra sam dezuran tako da cu da joj taman to kazem .. .!!!

u osnovnoj svako odeljenje tvrdi za sebe kako je najgore i kako ih nastavnici ne podnose :mrgreen:

@tema

pa raspravljaj se sa njom, ubedi je...msm ne moze tebi direktor/razredna da smanji vladanje bez rezloga..ni ona nema dokaz da nije izgubila
e sad kazes da tu si matorci zivcani..pa nisu valjda tolki debili da pre veruju njoj nego tebi..

Pozdrav svim citaocima.
Naime iz naslova se vidi o cemu se radi,imam problem sa nastavnikom(tj Nastavnicom) imam 14 godina i idem u OS ...

O cemu je rec:
-Pre 2 dana imao sam kontrolni zadatak iz(verovatno pogadjate) matematike,i sad sta se desava,JA PREDAJEM SVESKU(GDE SMO RADILI KONTROLNI ZADATAK) i izlazim iz ucionice(posto je zvonilo za kraj casa)....p.s namerno sam ovaj deo boldirao,zbog cega,videceta u nastavku citanja....
Sutradan tj. u utorak ,ona nama donosi kontrolne zadatke tj. Sveske gde smo radili kontrolne zadatke,medjutim cim je usla ona je meni rekla da stavim svesku na sto da ne bi bilo problema... Ovako je detaljno tekao razgovor:
Ona(ulazi u ucionicu,i obracajuci se meni govori): Stavi svesku na sto da ne bi bilo problema
Ja:(Misleci da mi je rekla da stavim skolsku svesku na sto, posto je nisam izvadio a cas je krenuo,ja izvadim skolsku svesku.Medjutim ona mi govori)
Ona: Ne tu svesku stavi "belu svesku"(tako zovemo svesku gde radimo kontrolne zadatke)
Ja: Nastavnice,ja sam vam predao svesku....
Ona: Ako sveska do kraja casa ne bude na mom stolu,necu da ti dozvolim da bez roditelja dodjes na moj cas....

Ja naravno sav zabezeknut,nisam mogao da verujem sta cujem svojim usima,a glupo mi malo bilo da je ubedjujem na casu da ja nisam tu svesku uzeo nego da sam njoj predao....

Sad neznam sta da radim,nije mi svejedno da zovem roditelje,posto su mi oni zivcani malo,pa ko zna sta li ce nastavnica mojima da kaze,razmisljam o tome da kazem mojoj razrednoj o problemu,ail neznam na koji nacin ...... DA LI VI VIDITE NEKO RESENJE U OVOM PROBLEMU...

Unapred se zahvaljujem !!!!

Zašto mi se čini da veći problem imaš s roditeljima, nego s nastavnicom?
Učitelji, nastavnici i profesori dođu i odu, a roditelji ostaju.

Pa pozovi roditelje... Ti ces izlgeda pre ici kod direktorke, nego reci svojima... Je l te kolju mozda, i kako mislis, malo zivcani? Kao, dodjes kuci i kazes cao tata... A on ti rokne samar...:evil: Sine nije mi nesto danas dan...:(

Sta je tu strasno?
To je samo strasljivo po meni.
Ja svojima govorim sve sto se tice tih kontisa i ocena jer bi me posle zesce smarali da sma ih lagao.
A i nesto me nije briga kako odreaguju.
Msm moj zivot, moja stvar, ne'ojte da smarate.
Ok, malo mi je zao jer se trude da sve imam naj a ja nista ne ucim...
Zato i poikusavam da se naviknem da ucim kako treba.
Msm normalno, da mi ostane jos mnogo vremena za zabavu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back