Problem Sa nastavnikom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ribnica

Zainteresovan član
Poruka
208
Pozdrav svim citaocima.
Naime iz naslova se vidi o cemu se radi,imam problem sa nastavnikom(tj Nastavnicom) imam 14 godina i idem u OS ...

O cemu je rec:
-Pre 2 dana imao sam kontrolni zadatak iz(verovatno pogadjate) matematike,i sad sta se desava,JA PREDAJEM SVESKU(GDE SMO RADILI KONTROLNI ZADATAK) i izlazim iz ucionice(posto je zvonilo za kraj casa)....p.s namerno sam ovaj deo boldirao,zbog cega,videceta u nastavku citanja....
Sutradan tj. u utorak ,ona nama donosi kontrolne zadatke tj. Sveske gde smo radili kontrolne zadatke,medjutim cim je usla ona je meni rekla da stavim svesku na sto da ne bi bilo problema... Ovako je detaljno tekao razgovor:
Ona(ulazi u ucionicu,i obracajuci se meni govori): Stavi svesku na sto da ne bi bilo problema
Ja:(Misleci da mi je rekla da stavim skolsku svesku na sto, posto je nisam izvadio a cas je krenuo,ja izvadim skolsku svesku.Medjutim ona mi govori)
Ona: Ne tu svesku stavi "belu svesku"(tako zovemo svesku gde radimo kontrolne zadatke)
Ja: Nastavnice,ja sam vam predao svesku....
Ona: Ako sveska do kraja casa ne bude na mom stolu,necu da ti dozvolim da bez roditelja dodjes na moj cas....

Ja naravno sav zabezeknut,nisam mogao da verujem sta cujem svojim usima,a glupo mi malo bilo da je ubedjujem na casu da ja nisam tu svesku uzeo nego da sam njoj predao....

Sad neznam sta da radim,nije mi svejedno da zovem roditelje,posto su mi oni zivcani malo,pa ko zna sta li ce nastavnica mojima da kaze,razmisljam o tome da kazem mojoj razrednoj o problemu,ail neznam na koji nacin ...... DA LI VI VIDITE NEKO RESENJE U OVOM PROBLEMU...

Unapred se zahvaljujem !!!!

CUTI! XD nisi proso ko mi :) 9 ucenika u odeljenju, jedan nije dosao, od toga sa kontrolnog svi imamo 7 keca u dnevnik i jednu dvojku. :) jos je i nastavnik prijavio dvoje ucenika kod direktora za lazno predstavljanje xD (nastavnik je privremen i ima privatnu skolu za matis, i objasnjava covek samo tako da on razume :D tako da smo vec odustali da iole pokusamo da ga pratimo na casu :) )

Pozdrav svim citaocima.
Naime iz naslova se vidi o cemu se radi,imam problem sa nastavnikom(tj Nastavnicom) imam 14 godina i idem u OS ...

O cemu je rec:
-Pre 2 dana imao sam kontrolni zadatak iz(verovatno pogadjate) matematike,i sad sta se desava,JA PREDAJEM SVESKU(GDE SMO RADILI KONTROLNI ZADATAK) i izlazim iz ucionice(posto je zvonilo za kraj casa)....p.s namerno sam ovaj deo boldirao,zbog cega,videceta u nastavku citanja....
Sutradan tj. u utorak ,ona nama donosi kontrolne zadatke tj. Sveske gde smo radili kontrolne zadatke,medjutim cim je usla ona je meni rekla da stavim svesku na sto da ne bi bilo problema... Ovako je detaljno tekao razgovor:
Ona(ulazi u ucionicu,i obracajuci se meni govori): Stavi svesku na sto da ne bi bilo problema
Ja:(Misleci da mi je rekla da stavim skolsku svesku na sto, posto je nisam izvadio a cas je krenuo,ja izvadim skolsku svesku.Medjutim ona mi govori)
Ona: Ne tu svesku stavi "belu svesku"(tako zovemo svesku gde radimo kontrolne zadatke)
Ona: Ako sveska do kraja casa ne bude na mom stolu,necu da ti dozvolim da bez roditelja dodjes na moj cas....

Ja naravno sav zabezeknut,nisam mogao da verujem sta cujem svojim usima,a glupo mi malo bilo da je ubedjujem na casu da ja nisam tu svesku uzeo nego da sam njoj predao....

Sad neznam sta da radim,nije mi svejedno da zovem roditelje,posto su mi oni zivcani malo,pa ko zna sta li ce nastavnica mojima da kaze,razmisljam o tome da kazem mojoj razrednoj o problemu,ail neznam na koji nacin ...... DA LI VI VIDITE NEKO RESENJE U OVOM PROBLEMU...

Ja vidim resenje i te kako.
1.Obavezno kazi roditeljima.
Ko su roditelji da se deru na tebe?
Ako oni mogu da budu zivcani mozes i ti!
Nece ti pasti kruna sa glave...
2.Reci nastavnici smireno, da neces imati sta da predas jer si joj svesku vec predao, a to sto je ona ozgubila njen problem.
3.Da zali se i razrednoj.
Zali se definitivno na sva zvona, samo ne previse burno u javnosti(mislim na panicenje, psovke, dramu....itd...)

Poslednja izmena:
Mora da ste se ludo zabavili zajedno :per:

:hahaha:

hahha baš vala

šta bre plačipičkariš. ako si predao vežbanku (bela sveska, wtf) a ova te proziva postoji samo jedna opcija: matora je izgubila svesku i utripovala da si je nisi ni predao. ako nisi kriv od čega ima da se cimaš, može da zove boga oca, samo upozori tvoje, tj objasni im situaciju, jer glavno je da oni budu na tvojoj strani.

ja kad sam pravio sranja prvo kažem mojima pa pa i ako enko nešto počne da ***** oni ih zapuše

Ma razrednoj cu ja lepo na raport to....ali nase odeljenje je toliko nemirno,da nas ni jedan nastavnik ne podnosi(smatram da nas vise ne podnosi ni razredna) ... I stalno se neki ucenik na nesto zali.... Ima da pukne...Ali sutra sam dezuran tako da cu da joj taman to kazem .. .!!!

Pozdrav svim citaocima.

O cemu je rec:

.
Lepo objasni kevi i caletu. Neka dodju obavezno. Moj cale i keva bi je fino "prevaspitali",morala bi da mi persira posle....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back