McBazze
Početnik
- Poruka
- 8
Pozdrav svima, juce sam dizao sistem windows xp sp 3 (last editon ime windowsa) uvek koristim taj, posto na ploci imam integrisan lan ulaz tj ulaz za internet on mi izgoreo nzm ni ja uglavnom ne radi, uvek kad sam dizao sistem nalazio mi taj ulaz koji ne radi marke nvida, i drugu mreznu karticu koju sam kupio mislim da je tp link i sve mi je normalno radilo.. e sad kada sam juce dizao sistem nasao mi je samo nvida ulaz koji ne radi pokusao sam da nadjem tp link driver preko one opcije found new driver i isao na network pa search i nista nije nasao, setio sam se da ugasim preko biosa nvidia ulaz i da upalim komp ali tada nisam imao nista na local area connect gde sam obicno imao nvdiu i tp link, posto sam imao vremena odlucio sam da opet uradim sitem misleci da ce mi naci tp link ali nista opet dzaba, ajd reko crkla mi ta mrezna da pozajmim od druga drugu ubacim ali opet nista kao da nepostoji pokusam sa drajverima opet nista, instaliram drivere za maticnu plocu ali ona nadje integrisam ulaz, moze neko pomoc ili da probam da kupim novu mreznu karticu, cak mi je puklo jedno rebro od kulera na procesoru i sad zuji ko traktor :S to slucajno polomio dok sam ubacivao mreznu :S Hvala unapred!
Poslednja izmena od moderatora: