milsu
Domaćin
- Poruka
- 3.329
Nijedan od plejera, ni Windows Media Player, ni Real Player, ni Quicktime Player, ni Winamp, neće da mi puštaju MP4 video fajlove. Sistem i plejeri su ažurirani na najnoviju verziju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li bi mogao malo detaljnije da pojasniš? Možda ti nedostaju kodeci za MP4?Nijedan od plejera, ni Windows Media Player, ni Real Player, ni Quicktime Player, ni Winamp, neće da mi puštaju MP4 video fajlove. Sistem i plejeri su ažurirani na najnoviju verziju.
Ah, u pravu si, delimično.Da li bi mogao malo detaljnije da pojasniš? Možda ti nedostaju kodeci za MP4?
Ovde ne piše da podržava MP4.BS player resava
Ustvari, i dalje ne mogu da puštam MP4. Imam ton, ali nemam sliku. Ne shvatam šta se dogodilo, ranije sam mogao da ih puštam na svim plejerima koje imam. Onda se verovatno dogodio neki apdejt za Windows XP, i od tada verovatno problemi.BS.Player supports the following formats
AVI, MPEG 1, MPEG 2, XVID, DivX, 3IVX, OGG, OGM, MATROSKA, ASF, WMV, WAV, MP2, MP3, JPEG, GIF, BMP
Nijedan od plejera, ni Windows Media Player, ni Real Player, ni Quicktime Player, ni Winamp, neće da mi puštaju MP4 video fajlove. Sistem i plejeri su ažurirani na najnoviju verziju.
Pa i nije mi baš najjasnije, malo je zapetljano, nemam ja živaca za to. Većinu MP4 fajlova mogu da puštam sa nekim od plejera koje imam, samo nekoliko videa ne mogu. Reč je o videima koje sam skinuo sa You Tube pomoću RealPlayer-a (RealDownloader). I da uradim sve što kažeš, opet mi niko ne garantuje da će se ovih nekoliko MP4 videa moći puštati. Imam Windows XP, ne 7.kolega "milsu" mislim da je moje objasnjenje koje je detaljno testirano i provereno vise nego jasno ...ne vidim u cemu je problem ?
preuzmi Revo Uninstaler(v3.0.5)-ukljuci naprednu deinstalaciju-deinstaliraj sve playere i kodeke. Restart.Ocisti sve sa CCleaner-om.Instaliraj Registry First Aid(v9.1.0)ocisti registar bazu(pazljivo sa ovim alatom).Ponovo restart-ponovo ciscenje sa CCleaner-om.
pokreni Codec Tweak Tool-Fixes-cekiraj sve opcije : "Detect and Remove broken codecs,filters itd...). Ponovo restart-ponovo ciscenje sa CCleaner-om
Sada redom preuzmi i instaliraj sve ono sto sam gore okacio.
kod tebe najverovatnje dolazi do "sukoba" kodeka ili playera. Pomenuta deinstalacija i ciscenje nekada se odradi dobro,polovicno ili se upste ne moze odraditi.Zato sledeci put na svezu instalaciju Win 7 treba dobro razmisliti sta od playera,kodeka,filtera i splitera zaista treba instalirati...pozz...
PS : mozes da okacis text(ili sliku)MediaInfo tog MP4 filma
PPS : "(Ko uopšte izmisli taj MP4 i zašto...)" : MP4 (Base Media) Apple (QuickTime,iTunes itd)...
da li možda postoji neki video plejer, koji bi eventualno mogao da podržava sve MP4 formate? (Ko uopšte izmisli taj MP4 i zašto...)
Izgleda da se taj MediaInfo ipak nekako instalirao, ali nema ga nigde na listi programa, niti ima njegovog foldera u Program Files, samo sam pronašao prečicu u okviru K-Lite Codec Pack/Tools. Kako da deinstaliram ovo? Svaki put kad dvokliknem na video, otvori se MediaInfo umesto videa.
Sa CCleaner
Tools>Startup>Context Menu
Iskljuci Mediainfo