Problem sa monitorom

Ја бих рекао да си пресекао случајно кабл, знаш оно када слушалице крену да се кваре па онда има па нема сигнала, е то ти је то.

Jel mi ovo crkava monitor ili matična ploča? Slika mi se pali i gasi. Zvuk ide normalno a slika secka kao što vidite. Dođe period kada monitor radi bez prekida. U čemu je reč?
Proveri kabl za napajanje monitora i na kompu i na monitoru.Mozda nije dobro udenut.Proveri na grafickoj da nema prasine na vetilatorima i hlednjaku,pa na kraju proveri i module RAM memorije.Probaj jednu po jednu.Mnogo toga moze biti uzrok tom problemu.

Мени ово личи на позадинско светло.
Кабл не може овако да узрокује проблем.
Пробај да видиш да ли се назире слика када нестане светла. Ако се назире, то је то.
Ако се не назире, онда види, ако можеш, да тај монитор повежеш на други рачунар или рачунар на ТВ и установиш да ли је до монитора или рачунара.
Када то установиш, онда иде следећи корак.

Мени ово личи на позадинско светло.
Кабл не може овако да узрокује проблем.
Пробај да видиш да ли се назире слика када нестане светла. Ако се назире, то је то.
Ако се не назире, онда види, ако можеш, да тај монитор повежеш на други рачунар или рачунар на ТВ и установиш да ли је до монитора или рачунара.
Када то установиш, онда иде следећи корак.
Napojni kabl i te kako moze da pravi bas taj problem.Lisno iskustvo.Sve sam isproveravo,a nisam utikac na monitoru,koji se ubada odozdo.Slucajno mi je palo na pamet da proverim.Ukljucio kabl i sve radi bez ikakvog problema.Najgore je to sto je on na momente imao kontakt,ali kada brisem monitor od prasine pomera se levo,desno i tako je uticnica polako izlazila,dok nije tako pocelo da mi se desava.Zbog toga je i mogao da ode,sto nije imao dobar kontakt,srecom, nije.

Napojni kabl i te kako moze da pravi bas taj problem.Lisno iskustvo.Sve sam isproveravo,a nisam utikac na monitoru,koji se ubada odozdo.Slucajno mi je palo na pamet da proverim.Ukljucio kabl i sve radi bez ikakvog problema.Najgore je to sto je on na momente imao kontakt,ali kada brisem monitor od prasine pomera se levo,desno i tako je uticnica polako izlazila,dok nije tako pocelo da mi se desava.Zbog toga je i mogao da ode,sto nije imao dobar kontakt,srecom, nije.
A лед дода светли? Рекох, нека провери да ли се назире слика када нестане осветљење дисплеја. Мени то личи на позадинско светло.

Back