timemachine
Zainteresovan član
- Poruka
- 260
Dobro vece svima. malo sam lutao po forumu i onda se setih da postavim ovu temu koja me vec par dana muci, a znam da ovde ima ljudi koji su strucni u medicini pa ce mi mozda neko odgovoriti. Imam jedan mladez na nozi, tacnije na gornjem delu stopala nesto malo iznad racvanja 3 i 4og prsta. koliko se ja secam, taj mladez mi stoji tu sigurno 10ak godina, ako ne i vise... prvo je bio jedna tacka, pa je onda rastao, da bi u zadnjih 5-6 godina dostigao jedno odredjenu velicinu i prestao rasti. nikada mi nije predstavljao problem, nije iznad koze, normalnih je ivica i normalne boje, pa mi je bio neprimetan. E sad, u zadnjih 10ak dana primetio sam da malo pocinje da se odize od koze, moze da se napipa prstom, i postao je nekako grublji i kao malo svetliji. veceras sam ga malo bolje pogledao i video da je vec preko polovine odvojen od koze, malo mu fali da otpadne, a ispod se formirao novi mladez. necu ga dirati, neka odpadne sam. mene zanima samo jel to normalno da mladezi mogu tako otpasti i na njihovom mestu da dodje opet novi, ili treba da posetim lekara? da napomenem, hteo sam vec ici kod lekara, ali mi se uvek ispreci nesto pa sve odlazem, zato i pitam ako tako nesto nije normalno otici cu sto pre mogu. hvala svima na odgovoru.