Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Imam problem sa menjacem na kawasakiju 636 2003. God. Iskace iz trece brzine pri nekih 60-70 km/h pa me zanima dali je neko imao slicnih iskustava i zbog cega se to desava
Verovatno je ulje lose ili je velika kolicina sagorelog ulja ostala .Meni je na mom kvadu isto tako iskakao menjac iz druge i trece pa su me na servisu hteli opeljesiti satro treba da se remontuje ali me je covek sa iskustvom posavetovao da naspem dve litre nafte u ulje i da tako izvozam par dana i posle toga zamenim ulje.Kad sam ispustio ulje bilo je mutno i prljavo i kad sam nasuo novo ulje menjac je radio besprekorno.Dakle za trosak cetiri litre ulja i dve litre nafte sam popravio makinu.
Imam problem sa menjacem na kawasakiju 636 2003. God. Iskace iz trece brzine pri nekih 60-70 km/h pa me zanima dali je neko imao slicnih iskustava i zbog cega se to desava
Da si uzeo Suzuki do toga ne bi dolazilo.
Salim se malo a sto se tice tvog problema otisla ti je treca brzina e sad kako to je pravo ptanje jer obicno ode druga kad se zadnjaci.
Imam drugara koji je majstor za motocikle i to ti tako neki majstor ali koji nije nafurani majmun moze reci o cemu se radi.
Ovo nafurani je zaista neverovatna cinjenica jer oni misle da sve znaju a ustvari samo nagadjaju a izigravaju neke pametne osobe jer majstora za motore ima jako malo pa se desava da u velikim gradovima ima samo par njih. Daju pogresne dijagnostike i sakom i kapom u sta sam se licno uverio.
Hehe, pa drugar je sa suzukijem imao jos gori problem :-) , salu na stranu, pravi problem je u tome sto je menjac rastavljen i sve je na svom mestu, nista nije osteceno ni pokrivljeno niti nedostaje, a opet izbacuje iz trece, problem je u tome sto se ne vidi razlog
Evo ti broj od Pere majstora pa pitaj i mozda dobijes neku informaciju vise sta moze biti a on radi kod Cule-ta koji je bio ovlasceni prodavac Kawasakija.
064-117-19-99.