Problem sa menijem u IE. Pomoc!!

MarsalM

Početnik
Poruka
29
ie.jpg
mozilla.jpg

Pozdrav narode,potrebna mi je vasa pomoc. Naime,sa neta sam skinuo jedan program za kreiranje menija (rijec je o ovom programu Css3 Menu) i imam problema sa radom menija na IE6,IE7,IE8 . . . Uopste sa IE. Molim vas za pomoc,jer ne znam na koji nacin to da rijesim. Dodao sam slike kako meni izgleda u IE a kako u ODLICNOM mozilla firefox-u. Zahvaljujem svima na pomoci . . Pozdrav

Na pocetku onako od srca da kazem MRZIM Internet Explorer! :))
Kreirao sam neki web sajt,prve stranice. Sad trazim neki lijep meni i ovaj sto sam kreirao uz pomoc ovog programa mi je sasvim ok,super radi na svim ostalim browser-ima al na IE nece,vec se da kazem "rasturi". Da li ima nesto drugo osim ovoga sto si mi dao ? Neki html kod,i td . ? Bilo sta sto bi ovo cudo vratilo u normalu,tj da radi na IE .Jer vidis na slikama kako izgleda meni u IE,strasno. Zahvaljujem na odgovoru :)

pa ne znam sad, ja inace koristim artesteer, ti recimo mozes da izaberes html. i odradis samo taj meni u njemu,i onda otvoris taj fajl koji exportujes u html na kraju, i nadjes kod za meni, i te slicice ako postoje u fajlu ili sta vec , css fajl... itd

EDIT: a imas po netu da nadjes veoma lepe dzabe flash menije

Back