Rešeno Проблем са меморијом мобилног телефона

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Владан

Buduća legenda
Poruka
37.700
Интерна меморија је капацитета 16гб и никако да је очистим менаџером на мање од 15,75 гб цца. Чак сам јуче урадио да ми меморијска картица буде главни баја да прима датотеке, типа видео, фотке.. Али не вреди. Свакодневно ме моб смара упизорењем да ми је меморија скоро пуна и онда морам да бришем, кеш меморију или шта ли већ.. Како да обришем бар неколико гб и решим се муке. Покушао сам ручно али не налазим ништа. Као да је сакривено. Huawei Y6

IMG_20210214_045026.jpg

podesi da ti memoriska kakrtica sluzi kao dodatna sistemska memorija,formatiraj je(računaj da ćeš izgubiti sve što je trenutno na njoj tako da prebaci negde pa posle vrati nazad) i kad te pita da li da pebaci neki deo aplikacija na nju ti pusti da to uradi.
Или да вратим моб на фабричка подешавања, али шта ћу тиме добити. Чим вратим програме вероватно ће све брзо бити исто. Уопште немам захтевне и много програма. Неколико апликација и то је то.

Или да вратим моб на фабричка подешавања, али шта ћу тиме добити. Чим вратим програме вероватно ће све брзо бити исто. Уопште немам захтевне и много програма. Неколико апликација и то је то.
gle,možeš da ga vratiš i na fabrička podešavanja i da pustiš da ti formatira memorisku da je koristi kao dodatnu sistemsku memoriju,i onda ti aplikacije idu na nju.Ja sam tako sredio taj problem.Jeste da je moj telefon nokia,ali je problem bio isti(jer ima smešno malu memoriju) i jedno rešenje je bilo to.

Који је најбољи начин да пребацим све податке на други уређај и како се ради, ако бих тотално избрисао све ради враћања на фабричко подешавање. Има ли шта да се штиклира као EXPORT FILES
Ako bi imao citac SD kartice mogao bi da prikljucis telefon na komp,otvoris internu memoriju i kopiras na SD karticu.Moze i bez citaca SD kartice.Kada prikacis telefon na komp,otvoris memoriju i tu ti se nalaze i Interna memorija i SD kartica.Otvori Internu sve foldere i ikonice kopiraj i paste u SD karticu.Sve ce se naci posle na SD kartici,a posle mozes da izvadis bateriju i da resetujes telefona na fabricko podesavanje.Mozes pre toga izvaditi SD karticu,pa onda resetofati fon.Kad resetujes fon ubaci SD karticu i sve ces imati na njoj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back