Problem sa kulerom od napajanja i Monitorom i problem oko laptopa sa izduvavanjem

Poruka
8.529
Zdravo!

Kuler od napajanja jako zuji cuje se kao kad izduvava tea pec imam komp 3 godine i redovno cistim ali taj kuler od napajanja ne mogu da ocistim jer ne znam kako d aotvorim. Da li da probam da usisam?

Monitormonitor je SyncMaster 793DF i nikako ne mogu da podesim da slika bude pod konac. Oni parametri ili kako se to vec zove (koliko da bude razvuceno na ovu ili na onu stranu, iskoseno itd...) e sad problem je sto nema sta nisam probao od kombinacija ali nista nije bilo perfect. naime slika je dole ulevom donjem uglu kao uvucena, a sa obe gornje strane malo rasirena.

Laptop izduvavanje(kuler,sta vec bilo)

Poslednja izmena:
Zdravo!

Kuler od napajanja: jako zuji cuje se kao kad izduvava tea pec imam komp 3 godine i redovno cistim ali taj kuler od napajanja ne mogu da ocistim jer ne znam kako d aotvorim. Da li da probam da usisam?

Monitor: monitor je SyncMaster 793DF i nikako ne mogu da podesim da slika bude pod konac. Oni parametri ili kako se to vec zove (koliko da bude razvuceno na ovu ili na onu stranu, iskoseno itd...) e sad problem je sto nema sta nisam probao od kombinacija ali nista nije bilo perfect. naime slika je dole ulevom donjem uglu kao uvucena, a sa obe gornje strane malo rasirena.

Laptop izduvavanje(kuler,sta vec bilo): Na

Kuler od napajanja....Možeš da usisaš....otkači ga od uređaja i ploče ( kablovi )...i otšrafi ga od kućišta kompa....izvuci napolje ....otvori i usisaj koristeći istovremeno i neku mekanu četkicu... Otkači i izvuci ventilator ( 80x80 ) i detaljno ga očisti na isti način....a potom ga postavi na čvrstu površinu stola i probaj ( može za nuždu da posluži i baterija od 9V )....ako se puno čuje i vibrira na stolu...kupuj NOVI & MENJAJ....:)...

Samsung SyncMaster 793DF.....može da se namesti...al ako nemaš strpljenja....povećaj rezoluciju...tada se LAKŠE podešava...npr sa 1024 x 768 ...na...1152 x 864...Probaj i videćeš...:)

A, za USISAVANJE LAPTOPA.....:hahaha:.....već je bila skoro takva tema...RASPITAJ SE NA TOJ TEMI.....:)

Kuler od napajanja....Možeš da usisaš....otkači ga od uređaja i ploče ( kablovi )...i otšrafi ga od kućišta kompa....izvuci napolje ....otvori i usisaj koristeći istovremeno i neku mekanu četkicu... Otkači i izvuci ventilator ( 80x80 ) i detaljno ga očisti na isti način....a potom ga postavi na čvrstu površinu stola i probaj ( može za nuždu da posluži i baterija od 9V )....ako se puno čuje i vibrira na stolu...kupuj NOVI & MENJAJ....:)...

Samsung SyncMaster 793DF.....može da se namesti...al ako nemaš strpljenja....povećaj rezoluciju...tada se LAKŠE podešava...npr sa 1024 x 768 ...na...1152 x 864...Probaj i videćeš...:)

A, za USISAVANJE LAPTOPA.....:hahaha:.....već je bila skoro takva tema...RASPITAJ SE NA TOJ TEMI.....:)

Sve sam probao sto se tice monitora i to sa tom rezolucijom i imao strpljelja i strpljenja jos od septembra pa do sad ne mogu vise svaki dan isprobavam ali nikad nije to to, a ovo kako sam goreo opisao to je na toj rezoluciji koju si mi rekao.

Laptop ne bih da otvaram jer je pod garancijom. a kao cuo sam da ce jace izduvavati jos neku nedelju i kao da ce se kao kao kao vratiti u normalu.....PS na onoj temi nema niceg korisnog i tamo sam isto pitao......

A sa kucista ne mogu da skinem napajanje jer nema nigde da se otsrafi... nije ni i spod nikakave nalepnice sraf a isamo kuciste nece da se otvori na tom mestu Pi bre izem ti ovo kako prave...

Back