problem sa kocenjem kompjutera

zarko96

Početnik
Poruka
1
nzm da li ova tema treba ovde ali da izjasnim moj problem.Kompjuter je odjednom poceo da se koci,kada upalim google chrome i pocnem da kucam,slova se ne prikazuju,vec posle nekoliko sekundi kasnije kad se komp odblokira,tako i kad udjem da igram igricu cs,fps 100 a kada krenem ja da igram fps dodje do 10 i pojavljuje se cl_flushentity packet nasao sam puno stvari za to kako da resim sve sam probao i reinstall i provera neta i podesavanje rate ali nista a i dalje koci nenormalno skinao sam avast 7 i pronasao 3 virusa i to sam izbrisao,ali i dalje se komp koci,skinao tuneup utilites 2013 i sredio sve greske sto ima u komp,ali ista stvar i dalje se koci tako vec nekoliko dana pokusao sam da restore komp ali pise da se nije komp restore nzm zasto i crvena siljalica na komp se nekad uopste ne gasi tako po 1 min zato sam resio da se obratim vama,mozda ce pomoci nesto pre nego sto je komp poceo da se koci skinuo sam crysis 3 igricu i od sutradan je sve krenulo naopako a tokom instalacije te igre avast mi je detektovao virus koji sam valjda kasnije izbrisao posto sam skenirao kompjuter

prvo napisi konfiguraciju i zauzece resursa ,ram i hard

za hard skini hd sentinel vidi sta pise u prvom prozoru overview, da li se pominju greske, losi sektori, pad performasni
pokreni hw monitor daj sliku temperatura kad opteretis procesor

skini najnoviju verizju avasta, podesi boot-time scan i podigni sve na high u opcijama skeniranja, i neka ti automatski zarazene fajlove baca u chest
skini malwarebytes i sa njim preskeniraj komp

pa cemo dalje da visimo sta i kako i dal treba gasiti start up programe, procese, defragmentaciju,reinstalacija, zamena hardvera

Po meni mislim da bi trebao da otvoriš komp malo da očistiš od prašine, i da reinstaliraš sistem, instaliraš AV Nod32 i lepo skeniraš ceo hard disk (drugi lokalni disk) ako ni to ne pomogne il je grafička ili ram memorija. i proveri. kolika ti je tremperatura na Matičnoj ploči, HDD, GPU. virus zeza stvar... :(

Po meni mislim da bi trebao da otvoriš komp malo da očistiš od prašine, i da reinstaliraš sistem, instaliraš AV Nod32 i lepo skeniraš ceo hard disk (drugi lokalni disk) ako ni to ne pomogne il je grafička ili ram memorija. i proveri. kolika ti je tremperatura na Matičnoj ploči, HDD, GPU. virus zeza stvar... :(

Eh, jesi mu i pomogao......ili je hard disk ili je memorija ili je grafička karta ili je virus....:rotf:

u bog te mazo ! meni je juče temperatura kompa bila 41 stepen ! a moraću i da ga otvorim i očistim.

не знам како је код тебе али кад ми на стоном рачунару температура процесора дође на 40 степени у „леру“, то ми сигнал да је дошло време за чишћење кулера.... ;)

не знам како је код тебе али кад ми на стоном рачунару температура процесора дође на 40 степени у „леру“, то ми сигнал да је дошло време за чишћење кулера.... ;)
Hvala ti ! trebala bih da očistim i otvorim komp u opšte,ima sigurno prašine,godinu ipo dana nije otvaran .

Back