Problem sa kicmom 3 godine posle saobracajke???

Kurtalici

Primećen član
Poruka
819
Pre 3 godine imao sam saobracajku i zadobio sam udarac u levi donji deo ledja,to vece sam bio potpuno ukocen ali je bol prestao posle 2 nedelje,na snimcima je sve ok bilo,bol je u potpunosti prosao posle 3-4 nedelje...proslo je skoro godinu dana i ja sam zeleo da nastavim da se bavim sportom jer sam pre saobracajke igrao fudbal,2 dana sam trcao i treci dan sam osetio strasne bolove u na sredini ledja s desne strane...proslo je 2 meseci od toga i bol je prosao ali ne u potpunosti,da bi nekidan bio golman na nekoj utakmici znaci nisam puno trcao,nesto minimalno i bol mi se opet vratio ne u tako jakoj meri ali se vratio,imam osecaj da kad bi potrcao par puta da bi opet osetio onakve bolove...ima li neko ideju zasto je to tako???Inace imam 23 godine...

Ako se nesreća dogodila pre tri godine, time i kičma snimana pre tri godine - ne mislite li da je to dosta vremena? Snimci stariji od 3 meseca se često smatraju zastarelim, a kamoli tri godine.
Uradite ponovo snimak, problem može biti uzrokovan nečim sasvim drugim, odnosno može, ali i ne mora nužno biti uzrokovan saobraćajnom nesrećom!

Sve najbolje!

Back