Problem sa kamerom

Ras0

Zainteresovan član
Poruka
297
Pozzzdrav svima :) , imam problem sa kamerom , treba da instaliram neki softver ali kad ja to ocu da uradim pokaze mi ovo :
2qiqkp3.jpg

Probao sam i pre nego sto ukljucim kompjuter da ukljucim kamericu ali isto je bilo ovako.
Hvala unapred ;)

Meg Rajan

Primećen član
Poruka
713
Nemojte jos da zakljucavate temu..ja imam problem,jer imam JVC kameru a nemam odgovarajuci CD da bih mogla da prebacim slike sa kasetica na komp..molim za pomoc!Odakle i kako da skinem neki program pa da lepo prebacim snimke?

kojeimedadam

Buduća legenda
Poruka
27.251
Drajveri su ...BESPLATNI..??? ----- PROVERIO SAM ....U PRAVU SI....NISU BESPLATNI :sad2:

UPUSTVO OSTAJE....

1. Download-ujes sa ...ONE LIKACIJE....na svoj...KOMPUTER
2. Skeniraš sa svojim antivirusom...taj fajl ( za svaki slučaj )
3. Ako je OK ....dvaput ga klikneš levim tasterom miša...i POKRENEŠ INSTALACIJU...( sko je u ...ARHIVI... zip ili rar....prvo je otvoriš .pa...ISTO )
4. Pratiš upustva koja ceš dobiti u toku ...INSTALACIJE...i na ...KRAJU....ako treba ....RESTARTUJ KOMPJUTER....

Ako nisi sigurna ( VEŠTA ) u to ...ŠTA TREBA URADITI....zamoli nekog prijatelja....KO ZNA....

KAD NAĐEM BESPLATNE
....poslaću ti ...LINK na...PP....
:bye:

Poslednja izmena:

OrangeC

Iskusan
Poruka
6.362
Pritisni Alt+PrintScreen, onda pokreni paint, pritisni Ctrl+V, klikni Save As i sačuvaj ga pod nekim imenom. Onda možeš, da isecaš delove slike u AcdSee ju recimo

Da bi postavio sliku registruj se na sajtu PHOTOBUCKET , aplouduj sliku i kopiraj odgovarajući kod koji kreira taj sajt za hosting slika. Prvo probaj ovo prvo, pa ću ti poslati na pp, za upload slika ako bude potrebno

Poslednja izmena:

kojeimedadam

Buduća legenda
Poruka
27.251
Ili samo....DUGME na tastaturi...PrtScr.....>>> pa odeš u ...Paint....>>> PASTE....i sejvuješ pod nekim imenom....( tako može ..KOD MENE )...

U istom programu ( Paint )....možes i da isecaš delove slike ....i praviš nove fajlove...koje možeš da sejvuješ i u jpg - formatu....:bye:

Qurajber

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.257
Možeš da uradiš i upload slike sa svog računara. Ne moraš uopšte da je uploaduješ na neki sajt. To je dupli posao...Što se tiče isijesanja to je najlakše uraditi u PhotoScape programu....