blubokiz
Zainteresovan član
- Poruka
- 235
Ovako, sredjujem na jednom sajtu url-ove, pokusao sam sa sh404sef komponentom, sa kojom sam radio milion puta, i nesto je zakazalo, doslo je do "gubljenja" sajta, zatim sam presao na ARTIO JoomSEF koji je isti kao sh404sef, samo malo lepsi i isti problemi se javljaju i kod njega...
Sve pocinje kada u Globalnoj konfiguraciji ukljucim SEF urlove.
Kada pokusam da se krecem kroz sajt, on na ulazak na svaku sledecu stranicu dodaje po jedan index.php/ u url... Tako da se desi da bude
index.php/index.php/index.php/index.php/index.php/pa tek onda stranica, a jos sa time i dizajn se skroz raspadne, nema slika, nema nicega, samo tekst i meni, ali bez ucitavanja css-a. Kada pogledam kod, vidim da je i u kodu dodao index.php/ i zato ni ne nalazi te sve potrebne fajlove, jer ih na toj lokaciji ni nema...
A kada pokusam da ukljucim i SEF urlove u ARTIO JoomSEF-u ili sh404sef-u onda mi sta god pokusao otvara 404 stranice...
Uporedjivao sam podesavanja sa drugim sajtovima i nema nikakve razlike.
Da umalo da zaboravih u pitanju je joomla 1.5.9
Hvala na pomoci, unapred...
Sve pocinje kada u Globalnoj konfiguraciji ukljucim SEF urlove.
Kada pokusam da se krecem kroz sajt, on na ulazak na svaku sledecu stranicu dodaje po jedan index.php/ u url... Tako da se desi da bude
index.php/index.php/index.php/index.php/index.php/pa tek onda stranica, a jos sa time i dizajn se skroz raspadne, nema slika, nema nicega, samo tekst i meni, ali bez ucitavanja css-a. Kada pogledam kod, vidim da je i u kodu dodao index.php/ i zato ni ne nalazi te sve potrebne fajlove, jer ih na toj lokaciji ni nema...
A kada pokusam da ukljucim i SEF urlove u ARTIO JoomSEF-u ili sh404sef-u onda mi sta god pokusao otvara 404 stranice...
Uporedjivao sam podesavanja sa drugim sajtovima i nema nikakve razlike.
Da umalo da zaboravih u pitanju je joomla 1.5.9
Hvala na pomoci, unapred...