Problem sa iskljucivanjem

KillaBeez

Obećava
Poruka
83
Imam Windows 7, i pre neki dan kada iskljucim kompjuter samo su ikone nestale, i nista se nije desilo. Sta god da kliknem nista se ne desava. Kada sam restartovao komp ponovo sam ga iskljucio i uspelo je, ali mi se svaki dan isto desava, moram da ga uvek restartujem da bi uspeo da ga iskljucim. Jel zna mozda neko u cemu je problem?

Imam Windows 7, i pre neki dan kada iskljucim kompjuter samo su ikone nestale, i nista se nije desilo. Sta god da kliknem nista se ne desava. Kada sam restartovao komp ponovo sam ga iskljucio i uspelo je, ali mi se svaki dan isto desava, moram da ga uvek restartujem da bi uspeo da ga iskljucim. Jel zna mozda neko u cemu je problem?

Прво дефрагметуј диск.

Верватно ти је нова инсталација Виндовса, или си инсталирао нешто ново, као и нова надоградња система?

У неким тренуцима Виндовсу треба неко време да одради своја подешавања, то се дешава...

Након пар рестарта, то се исрави.

И поред тога што сам горе навео, разлози оваквог понашања Виндовса су највише због интернета, Виндовс муљави нешто по твом компу, или неки од инсталираних програма проверава своје верзије које имаш инсталиране...

Разлога има много, и послушај савет skura58 .

Poslednja izmena:
Прво дефрагметуј диск.

Верватно ти је нова инсталација Виндовса, или си инсталирао нешто ново, као и нова надоградња система?

У неким тренуцима Виндовсу треба неко време да одради своја подешавања, то се дешава...

Након пар рестарта, то се исрави.

И поред тога што сам горе навео, разлози оваквог понашања Виндовса су највише због интернета, Виндовс муљави нешто по твом компу, или неки од инсталираних програма проверава своје верзије које имаш инсталиране...

Разлога има много, и послушај савет skura58 .

A sto da defrag disk kad win 7 ima automatski defrag hdd netreba mu to

Moguce da je nesto bilo kad je dan pre nego sto mi se ovo desilo prvi put nestalo struje pa se naglo iskljucio ili nesto, posto bukvalno nista nisam instalirao pre toga, ni nove verzije vindovsa, ni igrice, bas nista

Stisni Ctrl+Alt+Delete istovremeno i pojaviće ti se novi destop sa malim crvenim dugmetom u donjem desnom ćošku. To je dugme za gašenje pa ga stisni. Da li se onda ugasio?

Ma probao sam to i prvi put, sta god da pritisnem nista ne reaguje

Back