Problem sa intimom?

N1K0L4111

Početnik
Poruka
1
Dobar dan!

Moja porodica nema problema sa tajnama i svi smo otvoreni jedni prema drugima :D. Tako da sam otkrio nešto kod mog sina. Pre 3 dana mi je rekao da ima problem sa svojim polnim organom. Moj sin ima 15 godina, i do sada nije imao problema sa svojim organom, do sad. Naime, kožica koja prekriva glavić penisa može da se spusti normalno, ali je na kraju povezana sa glavićem tj. sa leve i zadnje strane unutrašnji deo kožice je povezan sa glavićem, dok je desna strana normalno "otkačena"/nije zalepljena. Nema problema sa navlačenjem i svlačenjem kožice preko penisa, ali je zabrinut jer kada malo više povuče, kožica povuče i glavić, i glavić se iskrivi. Tako da nzm šta da radim. Pre odlaska urologu, hteo sam da vidim na forumu da li neko ima rešenje, pošto ja nisam imao ovakav problem.

Hvala unapred na odgovoru. :confused:

Hm, nisam siguran da li je u pitanju da se sa leve strane nije odvojila kozica 100% ili to sto se povlaci i glans penisa ("glavic" ) produkt zapravo nekog stanja koji se zove frenulum braeve cini mi se, tj prekratki frenulum.... Izguglaj na netu sta je to, da ne kacim slike....

Videcemo sta ce reci lekari sa foruma kada vide temu, evo ja odgovorih pa ce se tema popeti na vrh! Ako ste vec bili kod urologa, napisi sta je rekao i u cemu je bio problem... I meni cudno zvuci (ili si cudno opisao).

E da, jos nesto vazno - Kazes nema problem sa prevlacenjem kozice i vracanjem...Ok, ali da li ima problem mozda u erekciji? Postoji i zeznuto stanje kod nekih kada mogu da prevlace i vracaju ali u jakim erekcijama mogu da prevuku kozicu ali je ne mogu posle vratiti i onda se tu zaustavlja krvotok i moze biti zeznuto hitno stanje za posetu urologu. Pazite i na to. Jer tada ce mozda imati i ono sto se zove onaj fimozni prsten koji takodje smanjuje funkcionalnost organa.

Dobar dan!

Moja porodica nema problema sa tajnama i svi smo otvoreni jedni prema drugima :D. Tako da sam otkrio nešto kod mog sina. Pre 3 dana mi je rekao da ima problem sa svojim polnim organom. Moj sin ima 15 godina, i do sada nije imao problema sa svojim organom, do sad. Naime, kožica koja prekriva glavić penisa može da se spusti normalno, ali je na kraju povezana sa glavićem tj. sa leve i zadnje strane unutrašnji deo kožice je povezan sa glavićem, dok je desna strana normalno "otkačena"/nije zalepljena. Nema problema sa navlačenjem i svlačenjem kožice preko penisa, ali je zabrinut jer kada malo više povuče, kožica povuče i glavić, i glavić se iskrivi. Tako da nzm šta da radim. Pre odlaska urologu, hteo sam da vidim na forumu da li neko ima rešenje, pošto ja nisam imao ovakav problem.

Hvala unapred na odgovoru. :confused:

imao sam nesto slicno kao klinac i to valjda mora da se secka, nije nista strasno, kad sam ja to pregurao sa 9 godina moze i on sa 15...
sad ne znam da li je to isti problem, ali i ja sam imao zalepljenu kozicu za glans i nisam mogao do kraja da povucem

Back