Dobar dan svima pre svega da kazem da je ovo moja prva tema na ovom forumu i da se izvinim uuanpred ako nesto pogresim.Hvala...
Problem sa kojim se suocavam napisacu u tezama kako bih lakse i brze procitali i kako bih sto manje vremena utroslili...
---------------------------------------------------------------------------------
Opis Problema:Ovako, pre 10dana sam primetio kako se internet cudno ponasa to jest surfovanje se znatno usporili to jest jako sproro ucitava web stranice.
Zatim sam primetio da je download uopste neradi to jest brzina je pala na nekih 200kb/s sto je drasticna razlika s obzirom da sam imao 3mb/s prosek.
Ali nisam rekao bezveze da download ne radi jer kada god pokusam da skinem neku aplikaciju,program,fajl(zip,win....) ili bilo sta drugo sto se skida sa pregledaca
krene da se skida sa gore navedenom brzinom(200kb/s)
i tako se skida do nekih posto(nije odredjeno nekada(5% nekada 25% nekada bilo koliko) znaci NIJE odredjeno download pocne da pada i pada i pada i pada sve do same NULE(0kb/s) i onda download stane i tako stoji do sutra sve dok pretrazivac ne kaze da downlaod nije uspeo i zaustavi ga.E sad otisao sam na torrent i testirao tamo downlaod i video da je tamo download moguc to jest da skida do kraja uspesno ali da je download 190-250kb/s
sto je strasno sporo.Na svim ostalim download menadjerima je isto kao i na pretrazivacima.Jedino sto je cudno sto kada testiram internet na speedtest.net pokazuje normalan download i upload(3mb/s)To je to i nebih znao sta da radim ako znate pomozite mi.Dole cu navesti neke teze koje ce vam pomoci da sagledate moj problem.Hvala unapred...

---------------------------------------------------------------------------------
TEZE
(Pre ovoga procitajte detaljan opis problema koji je gore naveden.Hvala)
-Problem:Neradi download,sporo ucitavanje web stranica i pad brzine download na 200kb/s
-Provajder: SBB
Trajanje Problema:28.09.2015 DO .....
-Konekcija: Wifi (TP-Link) (radi) znaci ruter je kod komsije jel delimo internet a ja vatam preko wifi.
-Prosecna Brzina pre problema:3mb/s
-Trenutna Prosecna brzina:200kb/s
-Operativni sistem:Windows 7 Ultimate(32bit) SP1 Aktiviran
-Hardver:2GB Ram,Pentium 3.2Ghz 1TB HD itd...
-Windows FireWall-Acctived(On)
-Antivirus: Eset NOD32 Smart Security 8 (koji nemogu da azuriram zbog downloada) i MalwareBytes (Full actived azuriran) (Skenirao sam sa ova i nista)
-Windows Defender:On (skenirao i nista)
-SpeedTest.net Test
ing 40-90ms Download 2.96mbps Upload 1.95mbps
Pretrazivac :Google Chrome poslednja verzija + Add Block i bez ikakvih drugih aplikcija instaliranih na njemu.
CCleaner :Redovno cistim
Ako je neko procitao sve do kraja onda ce i ovo.Hvala sto si imao strpljenja da barem pokusas da mi pomognes i Hvala cak i ako nebudes
.
Problem sa kojim se suocavam napisacu u tezama kako bih lakse i brze procitali i kako bih sto manje vremena utroslili...
Opis Problema:Ovako, pre 10dana sam primetio kako se internet cudno ponasa to jest surfovanje se znatno usporili to jest jako sproro ucitava web stranice.
Zatim sam primetio da je download uopste neradi to jest brzina je pala na nekih 200kb/s sto je drasticna razlika s obzirom da sam imao 3mb/s prosek.
Ali nisam rekao bezveze da download ne radi jer kada god pokusam da skinem neku aplikaciju,program,fajl(zip,win....) ili bilo sta drugo sto se skida sa pregledaca

krene da se skida sa gore navedenom brzinom(200kb/s)

TEZE
(Pre ovoga procitajte detaljan opis problema koji je gore naveden.Hvala)
-Problem:Neradi download,sporo ucitavanje web stranica i pad brzine download na 200kb/s
-Provajder: SBB
Trajanje Problema:28.09.2015 DO .....
-Konekcija: Wifi (TP-Link) (radi) znaci ruter je kod komsije jel delimo internet a ja vatam preko wifi.
-Prosecna Brzina pre problema:3mb/s
-Trenutna Prosecna brzina:200kb/s
-Operativni sistem:Windows 7 Ultimate(32bit) SP1 Aktiviran
-Hardver:2GB Ram,Pentium 3.2Ghz 1TB HD itd...
-Windows FireWall-Acctived(On)
-Antivirus: Eset NOD32 Smart Security 8 (koji nemogu da azuriram zbog downloada) i MalwareBytes (Full actived azuriran) (Skenirao sam sa ova i nista)
-Windows Defender:On (skenirao i nista)
-SpeedTest.net Test

Pretrazivac :Google Chrome poslednja verzija + Add Block i bez ikakvih drugih aplikcija instaliranih na njemu.
CCleaner :Redovno cistim
Ako je neko procitao sve do kraja onda ce i ovo.Hvala sto si imao strpljenja da barem pokusas da mi pomognes i Hvala cak i ako nebudes