imam problem jer neznam koje adekvatno hladjenje da ugradum u racunar jer sada mi je stranica otvorena od racunara jer se brzo greje i pocinje da smara sta da radim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
\clan:Ubaci mu vodeno hladjenje
Tp zavisi od kvaliteta kucista i kako je resena cirkulacija vazduha u istom.random_cloud_form:bolje se hladi kad je stranica zatvorena, jer vazduh bolje cirkulise. ali, u principu, za tako brz procesor ziasta mora neki zesci kuler a da nije bucan, vidi po netu informacije na tu temu
Extra cooler ali extra je i kinta.Samo pazi ako ga uzimaš pročitao sam da je zayeban za ugradnju.Кулиража:Ne znam koliko mozes prezaliti za hladjenje, ali ako imas dovoljno uzmi Coolermaster hyper 6.
Kosta negde oko 50€.
Da, izgleda da mora cela maticna da se vadi da bi se ovo cudo ubacilo.father:Extra cooler ali extra je i kinta.Samo pazi ako ga uzimaš pročitao sam da je zayeban za ugradnju.Кулиража:Ne znam koliko mozes prezaliti za hladjenje, ali ako imas dovoljno uzmi Coolermaster hyper 6.
Kosta negde oko 50€.