nemanja9944
Početnik
- Poruka
- 5
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro veće ljudi zadnjih dana non stop mi se pokazivalo ovo na Instagram u i sad ne mogu ništa raditi . Poludeo sam
moram da priznam da u poslednje vreme FB pored IG blokira sve zivo! ja sam popio gomilu strajkova u poslednjih godinu dana na FB jer sam postavljao slike sa putovanja iz Kopenhagena na kojoj se vidi cuena Mala Sirena, strajk je jer se vide gole grudi statue! eee!!
pre nekoliko nedelja sam popio strajk na FB opet ,na komentar koji sam ostavio na jednom srpskom postu vezano za Evropsko Prvenstvo koji je glasio: ne volim ni jedni ni druge,ali cu navijati za Italijane jer igraju fudbal., Nedelju dana posle finala sam usao na FB i samo dobio strajk i ban na mesec dana na komentar,kao prekrsio sam pravila FB,vredjao sam nanacionalnoj i rasnoj osnovi! eeej srpski portal,koga sam ja vredjao!?
A sto se tice, IG,moze da bude svasta
Ono što meni nije jasno, slika se neka tamo sa 10m pratilaca, koje je i nabila na dupe i grudi, to je kao ok, onda okačim neku koja je ista takva i kao uvredio sam nečija tanana osećanja, ništa tu meni nije jasno. Valjda od te od 10m pratilaca imaju koristi, pa ko veli radi ćero šta hoćeš.
pa to i ja misli,ja mogu da ti sad dam profil sa IG od 5 mojih koleginica koje su iz Juzne Amerike,ok devojke ,ali na IG samo sto se ne snime sa dildoom u ruci ili tamo gde sunce ne sija (ako me razumes), slike,provokativne,polugole, uzas.... i njima nista.... Imam osecaj neki glupi da oni imaju sigurno pik na odredjene zemlje, profile i slicno pa sankcionisu samo tako.... Koliko sam samo video klipova na FB naleteo gde se pljuje po Srbiji,prica kako su Srbi ovo ili ono (zna se naravno od koga dolaze te pretnje i prozivke), prijavljivao sam sve te klipove,pisao i razalog zasto i odgovor je uvek isti: VIDEO SADRZAJ NE KRSI PRAVILA FB.
Nisam sto je najgore , ako je ne dozvoljeno sto sam komentarisao Marka i Lunu ok onda ... Sem toga drugo nista nisam uradio na instagramu ...Jesi li radio nešto nedozvoljeno, neprimereno zbog čega su mogli da ti uskrate pristup?
Nisam sto je najgore , ako sto sam komentarisao Marka i Lunu onda ok ....Jesi li radio nešto nedozvoljeno, neprimereno zbog čega su mogli da ti uskrate pristup?
Shvatio jesi kao ja . Aki je istiAko sam dobro shvatio, juče je bii poslednji dan da ti je bio pod restrikcijom? Kako stvari stoje danas?