Problem sa HP 21 kertridžem

ppeecca

Zainteresovan član
Poruka
128
Od pre nekoliko dana imam problem sa štampanjem teksta. Imam stari štampač HP Deskjet D2360 i u njemu originalne kertridže koji su već nekoliko puta punjeni. Ali sada nastaje problem. Crni kertridž koji je do sada nekako radio, ali u zadnje vreme loše zbog "dobrog" punjenja sada je skroz otkazao. (Pod loše mislim da su stranice bile nečitko ištampane, verovatno zbog lošeg mastila ili nečeg drugog.) Danas probam da ištampan jednu stranicu kada primetim sledeće: štampač pošto je inkjet normalno se priprema za štampanje i kada uvuče papir jednostavno stane i počne da treperi lampica na njemu. I dalje ni da makne. U boji ištampa, ali crni kertridž neće nikako. E sad ide jedno verovatno glupo pitanje: Da li je moguće da je kertridž jednostavno riknuo i zašto? Kertridži su stari jeno tri godine. I još jedno: Mislio sam da kupim nove kertridže Orlinkove pa me zanima koji je njihov kvalitet.

prvo probaj da izvadis i ponovo stavis mozda nisu kontakti 100% nalegli mada bi prijavio neku gresku. Posto se hvalis da si ketridji oko 3 godine obidji radnje da li ih uopste ima u prodaji i vidi cenu moze se lako desiti da se ne isplati kupovati to jest da je jeftiniji nov printer sa novim ketridjima, a kvalitet je zadovoljavajuci generalno gledano koliko kosta ceo uredjaj toliki je kvalitet mada ne mora znaciti da je skuplje bolje

Kertridža naravno ima u prodaji pošto nisu toliko zastareli koliko ti misliš. Veliki broj HP štampača koristi baš te kertridže, a cena im je oko 1300 dinara za crni što i nije tako skupo. Što se tiče kontakata tu je sve u redu. Moje pitanje i dalje stoji: Da li je moguće da je kertridž riknuo ili ne?

Back