- Poruka
- 29.459
samo slika, audio ces moras da vuces sa drugog mesta
nekad ces imati i dilej slike i zvuka....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A preko čega bih onda morao da vučem audio?samo slika, audio ces moras da vuces sa drugog mesta
Treba ti dodatni audio kabl,poslao sam ti sliku u nekom gore ranijem postu.Pozadi gde su ti prikljuceni zvucnici za zvucnike.Ubacis samo kabl u plavi konektor i na TV-u sigurno ima isto prikljucak za audio.Pozadi na kompu ispod USB prikljucaka imas crni,plavi,braon i zeleni konektor.Ako su ti zvucnici prikljuceni na zeleni,onda TV prikljuci na plavi.A preko čega bih onda morao da vučem audio?
Nisam baš najjasnije razumeo. Ako kupim kabl koji sa jedne strane ima DVI port, a sa druge HDMI, i ako DVI priključim u komp a HDMI u TV, da li će se onda preneti i zvuk ili samo slika?
Sigurno nemas audio kabl za zvucnike.Mislim ako je komp u pitanju.Nemoj da zamajavate lika bre ja koristim taj kabl sve radi odma ima već podržano, i oni najjeftiniji automatski rade i slika i zvuk što lupate tu na osnovna pitanja. I ako kupi samo adapter on će priključiti HDMI kabl preko njega razumeš.
a što ne koristiš hdmi na grafičkoj?Evo upravo sam video da HDMI ulaz na matičnoj neće raditi ukoliko imam taj ulaz na grafičkoj. Onda ću kupiti pretvarač iz HDMI u DVI i to priključiti na grafičku, i rešiću problem, nadam se![]()
Na grafičkoj imam samo jedan HDMI, i tu mi je priključen glavni monitor, a TV ću na DVIa što ne koristiš hdmi na grafičkoj?
msm jak ti intelekt ako si pokušavao da pustiš sliku na onboard grafici a imaš pravu grafičku u slotu na kojoj ti je priključen već monitor koji radi
do mojega
Kupi onda ovako nesto i resices problemNa grafičkoj imam samo jedan HDMI, i tu mi je priključen glavni monitor, a TV ću na DVI
Na grafičkoj imam samo jedan HDMI, i tu mi je priključen glavni monitor, a TV ću na DVI