Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
To u stvari nije problem sa Google-om nego sa Internet Explorerom (ako njega koristis).
To je u u stvari HISTORY koja pamti ono sto si kucao na google-u.
Da bi se resio toga otvori Internet Explorer, izaberi ociju Tools i u padajucem meny-ju izaberi Internet Options. U donjem desnom uglu pise ti Clear History. Klikni tamo i gotov posao
p0z.
Google history se ne brise tako niti je moguce sa brisanjem google history u internet opcijama IE. Znaci moras potraziti pomoc od nekog drugog. Ja doduse nemam nista posebno upisano u takvoj bazi pa mi nije ni bitno sto stoji. Ipak raspitaj se, ne bi bilo lose znati i to.. Pozdrav...
ako ono sa explorer-om ne pomaze nadji direktorijum sa cookies i probaj da lociras onaj od google.
To bi u najgorem slucaju trebalo da resi taj problem
ako ono sa explorer-om ne pomaze nadji direktorijum sa cookies i probaj da lociras onaj od google.
To bi u najgorem slucaju trebalo da resi taj problem
Ma ljudi previse komplikujete celu operaciju... Dupli klik u prazno polje otvara padajuci meni sa svim recima koje ste unosili radi pretrazivanja.
Sa tasterima za pomeranje kursora (na tastaturi) prelazite po unetim recima i pritiskate delete, delete, delete... Tako bar' ja radim...