Slavko Kulik
Početnik
- Poruka
- 32
Dobar dan, imam jedan ogroman problem, bar po meni, resio sam da krenem u teretanu pre 2 ipo meseca, nakon sto mi izadje "zabrana" da dizem teske stvari jer sam imao operaciju slepog creva pre nekih 8 meseci, i ovo je moj problem, imam 17 godina, visok sam 185+- cm, i imam 65kg, e sad ovako, ja imam nesto sto ze zove "slabo vezano tkivo" jos od rodjenja (jako tesko mi se lepi, ili ti jako tesko se gojim) , i zeleo bih da nabacim kilazu ili ti masu do leta da imam oko 70+- kg, ako je moguce. Posle nekih mesec dana teretane recimo 2 meseca, video sam napredak u svemu, krenuo sam ja lepo da se oblikujem, ali to nije to. E sad da li neko ima resenje za moj problem ili neki savet da nabacim nekih 5 kila (ne misica) do leta recimo do Jula, posto pokusavam da jedem sto zdravlje i jedem jako puno. Ako neko zna resenje ili savet za moj problem, bio bih mu zahvalan ako bi napisao. I da na pomenem, vec drugu nedelju pijem protein 100% whey, pijem ga posle treninga i pred spavanje. I jos nesto, imam neki manji problem, biceps mi je kratak, (izvinjavam se sto ne znam da se izrazim, ali nisam rodjeni Srbin) ovde gde se savija ruka sa unutrasnje strane, e kada zategnem biceps fale mi dobra 3 prsta, recimo nekih 4-5cm, a ostali drugari koji idu samnom u teretanu, njima fale negde oko 1-2 prsta te 1-3cm.. a to mi jako gadno izgleda kao sto ja imam, imam nesto kao lopticu, a zeleo bih da ga izduzim nekako, neke vezbe ili nesto takvo.
Poslednja izmena: